Új hozzászólás Aktív témák

  • frame>24

    addikt

    válasz believil #15989 üzenetére

    "Lehet javítana dolgokon, ha nem csak ffa-znék, meg tdm-eznék"

    Csak jelzem, ha a bonyolultabb játékmódokat választod, ---> Demolition, CTF, Domination, HQ, ahol csinálni is kell valamit és HA CSINÁLSZ IS valamit, AKKOR pont rosszabb lehet a statod, ugyanis ezeknél a módoknál előszeretettel kempelik szarrá az agyukat, mivelhogy a szabályból adódóan adott helyeken mindig várhatók emberek.

    Másik példa, tegnapelőttről, CTF: (nem egyedi eset)
    Ellenség az első 5 percben atom mód "sátorozik," (nem csak sniperrel) összehozzák a chopper gunnert, (megfűszerezve Pave low-al, + 1-2 airstrike) majd a chopper zárótüze alatt elviszik a zászlót, és ráülnek az eredményre. Esetleg fenti algoritmus még1x, de látszik, hogy csak lesből halok (killcam).

    Ha FFA-t, TDM-et játszok, mint "bénább" játékos (statom kell?), akkor majd' mindig az első háromban vagyok. A fenti kooperatív játékmódoknál, ha dolgozok (megyek zászlóért, bombáért, stb.) sokszor irtó szar K : D ratio jön, mert még ha ésszel is megyek a feladata, akkor se bírok egyedül 5-6 másik ellen. ÉS itt jön be, hogy ezzel az IWNet rendszerrel nehéz jól összedolgozmi, ahogy már sokszor mondtuk).

    Search and Destroy ezalól kivétel, mert bár feladatos ez is, de nem tud mindenki ész nélkül respawn-t nyomni, és a pontozás is aránylag magas, ezért, mint nyugisabb módot, kedvelem.

    [ Szerkesztve ]

    ▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Új hozzászólás Aktív témák