Új hozzászólás Aktív témák

  • Boony

    csendes tag

    Szevasztok!

    Nem voltam ott, csak az itt olvasott és TS-en hallott infókból raktam össze a képet magamban, és ebből formáltam véleményt ami tom senkit nem érdekel de +osztom.
    "hogy mersz le NOOB-ozni egy két gyerekes családapát?!"
    Te elolvasod néha, h mit írsz? Ne érts félre, minden tiszteletem az övé, és a leg öszintébben kívánok jó egészséget a srácoknak, sőt az egész családnak, (tudom mien nehéz megélni ebben a geci országban, és egy családról gondoskodni)de ez, h jön ide? Ha nekem lenne egy 103 éves nagymamám akkor engem sem lehetne lenoobozni? Cod4-ről beszélünk pajti, és a tiszteletet a játékával és hozzáállásával vívja ki nálam, nem hiszem, h ebbe a családot kell bevonni. De ha a PH-n ezen múlik a tisztelet, h a magánéletben mid van, akkor nyitok egy árvaházat!
    És most öszintén gyerekek! Ha le noob-oz a szerón egy forma aki 3-at lőtt és 19-szer halt, megvonod a vállad és talán egy huncut mosolyt is eleresztessz a szád sarkában. Fogadjunk vagy 1000szer volt már ien. De ha valaki tud és még le is noob-oz?! Engem ha lelő vmi kezdő akár töbször is, nem foglalkozom vele "szerencséje volt" mondom magamnak, és nyitok még egy sört a speki alatt. De ha valaki jól jáccik és már 100adszor szed le, felbaszom az agyam, h hogy lehetek ekkora fasz, hogy lehetek ien béna, "nem lőnöm kellett volna hanem granyó" meg ienek. Na most erre még nektek jött egy (gyerkőcök ide vagy oda) noob is. És ezzel mint a Saffi-ban (az öregek biztos ládták) felment a gőz a fejetekben és nem volt ott Puzola, h kinyissa a csapot, h enyhítse a nyomást. Na erre mit tesztek? Kick. Ez mind Imoo-t és mind titeket is minősít. Imoo-t abban, h tud olyan jól jáccani, h fel tudjátok húzni magatok rajta, titeket meg.... Nálam átvehetitek a szegénységi bizonyítványt. Nincs annál egyszerübb mint lecsíterezni valakit. Megmutatom: CSÍTER! Nem nagy szám. És e mögé nagyon kényelmes bújni. Ezzel le is tudtátok az esetet, és majd mikor ezt az unokáitoknak mesélitek "ja volt valami Iloo vagy Iboo a szerveren régen de nagy csíter volt, kibasztuk." Veregessétek meg egymás vállát (ez ffias munka volt), döljetek hátra, és további jó játékot!!!

    A Cod4 olyan mint a cukor.... csak tudni kell szopni!

Új hozzászólás Aktív témák