Új hozzászólás Aktív témák

  • kopf

    csendes tag

    Had írjak le egy-két tapasztalatot a témához kapcsolódóan,a CoD-val és a magyar játékos rétegről,az X-Team és jómagam részéről.
    Nos,már lassan 3 éve játszom valamelyik részével ennek a játéksorozatnak,amatőrként kezdve,de jó érzékkel az fps játékokhoz.
    Alap CoD,majd CoD UO-ban kamatoztattam tudásom public szinten,majd közeli ismerősökkel megalapítottuk a Sajtospufi:D csapatot,public hq serverrel együtt.
    Na itt kezdődtek a gondok.
    Eleinte minden ok,szépen játszogat az ember a barátaival,egészen vidám dolog volt ez addíg amíg el nem kezdtek megjelenni a komolyabb játékosok.
    Azthiszem innentől párhuzamot vonhatunk az események között.
    Namármost,nagyon sok emberrel megtettem amit nem kellett volna utólag belátva,bannoltam,kickeltem,elküldtem az anyjukba mert túl jól játszottak a mi szintünkhöz képest.Persze ne feledkezzünk meg arról sem,hogy a magyar népség kifejezetten hajlamos a cheat-ek használatára,mert valamiért benne van a magyarokban a ki a jobb,na majd én megmutatom fasság,pöcsméricskélés,folyamatos versengés,győzni akarás.
    Ezért sokaknak minden eszköz szenté válik,és néha ezt nem is tagadják.
    Na de folytatva a rizsát,hónapok elteltével,erős játékosok megismerésével,a quake motor kis tanulmányozása után,rá kellett jönnöm hogy nagy hibát követtem el amikor a valósághűséget kerestem akármelyik CoD részben.
    Mivel lassan 10 éves technológián alapul a legújabb rész is,ne csodálkozzon senki ha olyan lövéseket "ad be" aminek köze sincs mondjuk a fejhez:),vagy éppen nem "adja be".A negyedik rész kifejezetten randomra sikerült az összes közül,a találatokat és sebzéseket tekintve.Tehát mielőtt valaki felháborodva megjegyezné,hogy "de hát 1 tár belement és rámrántja első golyó fejes és meghalok",az vegye figyelembe ezt.
    Visszatérve történetemhez,lassan egyre jobbá váltam az egyre erősebb ellenfelek után,már a saját alapított csapatom is megutált,maradtak a saját szintükön a folyamatos egymással való lövöldözésnél.Ez a helyzet a PH-s srácokkal is,nem tudnak veszíteni,vagyis nagyon nehezen fogadják el a vereséget vagy ha valaki olyat produkál hogy(X-team-es kifejezéssel élve)elhánnya magát:)
    De ezzel nem vagytok egyedül,én is ilyen voltam de ki kell nőni ebből és el kell fogadni mindíg van egy jobb játékos,egy jobb csapat.
    Nem kioktatni akarlak titeket csak felhívom a figyelmet,nem biztos hogy csaló aki ledarál titeket!Persze természetes benne van a pakliban sajnos.
    Kicsit később csatlakoztam egy baráti társasághoz,az X-Team-hez.
    Ez a csapat részben az <{L.A.H}> klán profi tagjaiból indult kis fun klán volt,(uo-soknak ez a név biztos mond valamit).
    Majd csatlakoztak hozzánk volt Fallschrimjager-esek(ezek a csapatok a maga idejükben CB elsők voltak,tehát nem kis nevek!).
    Egy olyan csapatot sikerült összehozni akik elérték magyar public viszonylatban a szinte mindegyik értelmes server-ről való bannolást,közutálatot,gyűlöletet,csalónak bélyegzést.
    Warokon szinte minden olyan klán-t elvertünk már aki szerintünk tisztán játszik.
    És itt elég is volt az uo-ból számomra és DeeJay cimborámnak is szintén.
    Amióta a negyedik résszel játszunk ketten csupán,már két kezemen kell számolnom hány külföldi és magyar serverről bannoltak ki minket.Tegnap este elhangzott a varázslatos mondat console-ból:"kapcsold ki a wh-t vagy kibaszlak".....
    Ezért írom részben ezt a nagyon hosszúra sikeredett kis "véleményt".
    Sikerünk nem a csalásban hanem a csapatmunkában rejlik,ezt az utat ajánlom követni mindenkinek.
    Minden info megosztása,csak a hasznos információ,nem pofázás,és garantált a siker.
    Ez felér minden wh-val és cheat-el,ezt se felejtsétek!

    Végezetül 1-2 tanácsot adnék a server-el kapcsolatban ha elfogadjátok:Kicsit több rugalmasságot és józan gondolkodást,reakciókat,ha már publikus servert üzemeltettek.
    Ha nem szeretitek a meglepetéseket,zárjátok le a servert és kész!
    Ha szabályos és kempmentes sd-t szeretnétek akkor köridő kb 2 perc,bombtime 1 perc kijelzés nélkül(nem biztos hogy alapjátékkal megvalósítható),szedés/rakás 10mp,20 kör,10-nél csere.Írjatok egy rendes maprotation-t,a nevetséges mapokat hanyagolva:D,pl shipment.

    Bocs a terjedelem miatt és a valószínűleg sokak számára érdektelen rizsáért,de ezeket el kellett mondanom.Mondandóm akármelyik részébe bele tudna valaki kötni mert teszemazt nem fedi a nézeteit,de ne tegye.Ne legyen ez újabb vita elindítója.Sőt a PH-s srácokat sem ismerem,ez csak egy meglátás és vélemény.

    Sok sikert,türelmet a jövőben a serverhez és a cod4-hez!

    X-Team|Menyét*:)

    "Hol van az éter? A meszkalin nem hat!"

Új hozzászólás Aktív témák