Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Threath
csendes tag
Na akkór lesz ma War?
-
AMD-s
tag
válasz The Threath #451 üzenetére
várjuk a privit.
"A vadászat vadűzés és erdőzúgás,de még több erdőzúgás."
-
Al Capone
tag
jaja, várunk
-
Sárpac
nagyúr
Én mikor kapok jelszót??
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
A.Riddick
csendes tag
majd ha lec pw szoljatok
Nem kérdeni minek dolguk otthalni meg!!! HUAF!
-
Henker2
addikt
Aki akar jöjjön a szerverre! Jelszó ugyanaz mint tegnap!
SIESSETEKXiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Henker2
addikt
Holnap este 20:00-kor szerver! Aki akar jelentkezzen! Majd megy privibe a jelszó!
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Henker2
addikt
válasz The Threath #459 üzenetére
Szerintem először gyertek hozzánk gamézni! Ma este megint lesz egy kis csihi-puhi 20:00.kor! Egyébként a szerver ügyében nézz szét itt: [link]
-
Bekre Pál
tag
Üdv mindenkinek, itt vagyok már én is!
Látom zajlik az élet itt rendesen , alakulnak a klánok és a baráti körök (remélem ).
Este én is leszek, (ezt is remélem ).
Riddick, frankó az aláírásod! Szerintem az első hozzászólásnál nem ismertek fel az emberek .
Amd-s, Threath, mi ujság a klánotokkal, név, tagok, ne tartsátok titokban.|Gigabyte EP45-DS3|c2d E8500|CM Hyper TX2|2x1 CSX 1066|ASUS HD4850 Glaciator|CM690|Samsung Spinpoint F1 750|Samsung 203B|Razer Diamondback Plazma|---->>>Mobil:SGS 2.2.1
-
Borsodi
csendes tag
Helló Mindenkinek!
Nemrég vettem észre, hogy a prohardveren megy ez a KÁL OF GYUTI KETTŐ (klánháború)! Lenne egy két észrevételem! Felsorolom a lényegeseket!
I.pont.: Megnéztem, hogy akik itt irogatnak mint állat, hogy jáccanak! Mitnemongyak
siralmas! Így névről pl. [HUAF] HENKER! hát te mit jáccod itt a topicban az agyad
ha még jáccani sem tudsz! Össze vissza bujkálsz bazdmeg de nem találsz el
senkit 1vs1 ben nulla vagy meg amúgy is!!!! LÁMA! Tudod mit jelent? Az vagy!
II.pont.: [HUAF]??? ez milyen klán??? még sehol nem találkoztam az eredményeitekkel!!!
A war az nem arról szól, hogy jáccogatunk oszt jól kikaptok aztán elfelejtjük az
egészet! Ez jegyezni kell! Nem össze vissza warozgatni! Kurva idegesítő!
III.pont.: Az utolsó pont arról fog szólni kedveskéim, hogy hogyan kell elkezdeni jáccani!
Hát úgygondolom először megteszi egy kis BOMBERMAN majd jöhet a DOOM 1
Utána már el lehet kezdeni egy HERETIK tudjátok az is FPS! És így tovább!
De ha már ez megy akkor próbáljátok ki a QUAKE sorozatot! Az tök jó!
NA CSŐ! JÓ WAROZGATÁST! EIKEZDEK COD2-ni ÉN IS! QUAKES KLÁNTAG meg PRO!Borsó
-
-
Borsodi
csendes tag
válasz The Threath #466 üzenetére
ÜDV! ITT MEGINT BORSÓ!
Megteccett ez az irogatás! The Threat neked kuss! Én nem azért jöttem hogy basztassalak titeket hanem ez az igazság! Nézzetek meg egy pár klánt és utána irogassatok! Különben meg balfaszkodjatok nyugodtan! Leszarom! Azért kell ilyen hangnemben írni mert szétbasz az ideg hogy hova fajult ez az egész! Jön egy kis Láma geci, és egyből itt klánozgat meg klánt alapít! Na elég! Mostmár abbahagyom! Remélem nem bántottam meg senkit de ha igen akkor kapjátok be a faszomat! Na cső! Majd még irogatok ha megengeditek! Ha jáccanátok klánnevem itt van: (LEKK) ÖPLEK
JA MEG HAJRÁ QUAKES KLÁNOK!!!!!!!! BorsóBorsó
-
LJoE
senior tag
nyeh előtört a kultúra
nekem sem feltétlenül tetszik ez a mindenki klánt alapít történet, főleg CoD2-ben nincs is még sok teteje
de azért ez a hangnem egy kicsit taplóra sikerült, és hadd próbálkozzanak
be ne sértődj, szoktam Quakezni, de azért taktikailag egy Call of Dutyhoz képest lófing (nem a CoD2-ről beszélek) ha meg de hát kabbe
azért mindenesetre az alapelveket elolvashatnád mielőtt ilyen ordenáré módon adod elő magad itt a ph! fórumon
[Szerkesztve]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
AMD-s
tag
Szevasztok.Még a végén lesz a klánunkból valami.Este nem biztos hogy tudok menni,azért küldjetek privit.
-
takinti
csendes tag
Reggel találkoztam egy csövessel, gondoltam alakítunk mi is egy klánt, mivel nem kell hozzá tudás /ahogy látom/ kérdezte hogy merre fogunk összecsiszolódni, mondom ott a henker-szerver, ventrilo meg hasonlo, úgyhogy végre megalakult a mi klányunk is. Remélem minél hamarabb találkozok egy másik csövessel, és bővül a klányunk, és lesz hol gyakorolnunk is /henker-szerver/, így szeretném ha áldását adná rá nagy COD mentorunk: HENKER! /kihagytuk a klánalapítás ''mizériát''/. este pass? privibe? megyek simán
Hé paraszt, melyik út megyen Budára? - ''Hé paraszt'', és még én vagyok paraszt :-)
-
Bekre Pál
tag
hali borsodi, én is borsodi vagyok, de nem beszélek így mert az ilyenek miatt mondják a Borsodiakra, hogy taplók.
Amúgy itt a PH!- n mindenkinek van egy rangja, ami alapján akár el is lehetne ítélni az embert és te még 1 napja sem vagy itt jelen, ezt azért írtam mert te is ugyan ezen az elven ítélsz, mert nem hallottál még a klánunkról. Akkor most mindenki lenézzen téged mert csak újjonc vagy????
Észrevettem hogy időnként van egy egy ilyen ember aki ide irja a nemteccéseit, visszaolvasás nélkül, mert hogy szerinte ez, az, amaz, nem jó.
Ez elég uncsi.
Ja ha van valaki aki végitolt minden kötelező darab FPS-t akkor az én vagyok(Wolfeinsteinnel kezdve) és én vágom hogy mivel van értelme játszani előtte.
Te akkor csak maradj a
CSodás Q3-Q4 kombónál és élvezd multiban a 3200km/órás sebességgel rohanok nem fáradok el sőt nem is látom már hogy mit csinálok tipusú játékoknál.
Egyébbként ha kvékezel akkor mit idegesít az hogy mi mit kezdünk a COD2 ben???
Javaslom hogy ezentúl a war szót cseréljük le a ''Krieg'' vagy ''Háború'' szóra, a félreértések elkerülése érdekében.
PS: Takinti te már hiányoztál, küldjük a pass-t és legyálázunk mindenben , bár te sztem csak a picipucuddal játszottál eddig, mert nem hallottunk rólad sem semmit.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]|Gigabyte EP45-DS3|c2d E8500|CM Hyper TX2|2x1 CSX 1066|ASUS HD4850 Glaciator|CM690|Samsung Spinpoint F1 750|Samsung 203B|Razer Diamondback Plazma|---->>>Mobil:SGS 2.2.1
-
HUAFBANDITA
tag
Helló! Sziasztok!
Most írok először a topicba, és megdöbbenve olvastam a hozzászólásokat! Még jó, hogy reggel szólt Henker, hogy nézelődjek a fórumon egy kicsit! Van egy két barom úgylátom, itt főleg Bosodira és Takintire gondolok! Beképzelt barmok vagytok mind a ketten! Ti hogy kezdtétek! Amúgy szivesen jáccanék veletek akár egy az egyben is! A HUAF klán most alakult majd kiforr idővel, még gyakorolnunk kell, de erről már beszéltünk a klántagokkal is!
Különben meg hívjál meg Quakezni mert én is sokat nyomtam régen Q1-t! Ha meg nem CoD-zel akkor mit fikázol minket? Várom a válaszodat! És remélem hogy kultúráltan tudunk a késöbbiekben társalogni!
Hajrá HUAF! -
Bekre Pál
tag
LJoE,
Minden tiszteletem a Lam[PH!] a -é, de ti is kezdtétek valamikor, ha nem életképes a klán akkor ugyis eltünik a süllyesztőben, ha meg életképes akkor meg játszotok egy jót és örül mindenki mint majom a farkának.
Mégegyszer: RISZPEKT Peace|Gigabyte EP45-DS3|c2d E8500|CM Hyper TX2|2x1 CSX 1066|ASUS HD4850 Glaciator|CM690|Samsung Spinpoint F1 750|Samsung 203B|Razer Diamondback Plazma|---->>>Mobil:SGS 2.2.1
-
LJoE
senior tag
válasz Bekre Pál #473 üzenetére
nem is ellenetek szólt a dolog, mert veletek semmi baj nincs
szimpatikus hozzáállás, fórumon is normálisak vagytok
hanem az ilyen szintű kis taknyokon dobom el az agyam mint ez a borsodi nevű is itt
verik a nyálukat jobbra-balra
bár az is hozzátartozik, hogy mire mi klánnak kiáltottuk ki a kis szedett-vedett bandánkat eltelt némi idő, és össze is csiszolódtunk, nomeg szintem mindenki már meglehetős public tapasztalattal jött
de ettől függetlenül veletek konkrétan semmi bajomHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Al Capone
tag
Üdv!
Tegnap jó kis meccsek voltak! Csiszolódik a csapat. (remélem én is tagja leszek )
Ha ma lesz egy kis harc, szivesen beszállnék (ismét). Várom a privit. -
Henker2
addikt
Kedves Bosodi! Jó lesz ha tűrtőzteted magad! Senki nem kért rá, hogy itt másokat cseszegess! Itt már vannak baráti körök akikaet csöppet sem érdekel, hogy ki mint játszik! Engem meg aztán a legkevésbé érdekel, hogy mi a véleményed rólam! Nem tagadom, nem vagyok még jó a COD2-ben, de azért nyitottuk meg ezt a topic-ot, hogy mindenki játszhasson egy jót, gyakorolhasson!
-
Robaj
addikt
válasz Al Capone #476 üzenetére
Fél év múlva kb. fog csiszolódni
Eején mi is sz*ptunk mint állat, most már olyan erős középmezőnyben vagyunk (COD term., COD2 még nem csinájjuk, majd PB után)
Tanács: Aki de-t ráér, az public (SD), este meg war.
Mi is így kezdtük kb
Kezdő szárnycsapkodása a lamphanak, ill [PH!]-nak
Anno még csak 1 ilyen megkülönböztető tag volt, hogy felismerjük egymást, majd 1x csak nem akartok wart és tsai kérdések jöttek. Végül fél év után lettünk ''hivatalosan'' klán.
[link]
Sokadik ui: jelszó jöhet néköm is.
7. szerkesztés :
Henker: És fejlődjön
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
csongi
veterán
Ma este lesz WAR? Várok jelszót.
-
Bekre Pál
tag
Hali Csongi,
War ezentúl nem lessz, köszönhetően a kedves hozzászólóknak, de no problem, lesz helyette Háború
És igy mindenki Bek@ph@tj@.
Küldjük a pw-t, ha toljuk.|Gigabyte EP45-DS3|c2d E8500|CM Hyper TX2|2x1 CSX 1066|ASUS HD4850 Glaciator|CM690|Samsung Spinpoint F1 750|Samsung 203B|Razer Diamondback Plazma|---->>>Mobil:SGS 2.2.1
-
Henker2
addikt
válasz Bekre Pál #480 üzenetére
Egyetértek Bekre kollégával! Ilyen balfékeknek köszönhetően ezentúl elfelejtjük a war kifejezést!
Egyébként az ilyen hozzászólóknak tudok egy elég komoly szólásformát:
KUSS DISZNÓ, NINCS MOSLÉK!!!
Remélem elég egyértelmű, és lényegretörő voltam!Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
A.Riddick
csendes tag
ha vmi gáz van ygertek 1v1be lenyomlak titeket nem is ismertek és itt amgyaráztok!!!! ha Henkerre vonatkozik akkor csak nekik irjatok!!!! ennyi!!!!! Jah és alap h jokat irok Laccen: végülis ez a dolgunk meghalni
Nem kérdeni minek dolguk otthalni meg!!! HUAF!
-
Bekre Pál
tag
Ja és még egy dolog, Ezennel megszeretném változtatni a klánunk nevét, ugyanis nem vagyunk méltók a klán jelző viselésére
Tehát a nevünk nem [HUAF] Klán, hanem kitalálunk valamit.
(a Raj olyan katonás, azthiszem jó lesz!! )|Gigabyte EP45-DS3|c2d E8500|CM Hyper TX2|2x1 CSX 1066|ASUS HD4850 Glaciator|CM690|Samsung Spinpoint F1 750|Samsung 203B|Razer Diamondback Plazma|---->>>Mobil:SGS 2.2.1
-
AMD-s
tag
Privi jön?
-
Sárpac
nagyúr
No itt vagyok én is!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Vigneau
félisten
Borsodi!
Szerintem inkább az a siralmas, amit Te itt művelsz. El kéne gondolkodnod, hogy milyen hangnemet engedsz meg magadnak valakivel szemben, akit még csak nem is ismersz. Nem valami szép dolog belerondítani másnak a topikjába, ráadásul a kultúra sem az erősséged. A trágár szavakkal nem lesz nagyobb horderejű a mondanivalód, megnyugtatlak.
Véleményem szerint mindenkinek a saját dolga, miként játszik, ha nem csal és nem eszetlenül halad előre. Hogy nincsenek eredmények, nagy dolog. Majd lesznek, nyugodj bele. A tiszta játéknál pedig az a lényeg, hogy a résztvevők jól érezzék magukat.
Legközelebb, ha elszáll az agyad, számolj el 10-ig, és utána nyúlj a billentyűzethez. Könnyű másoknak osztani a menő dumát, ha egy nick és egy IP mögé bújsz.
Elnézést a topik atyjától, de ezt így láttam jónak leírni.
Üdv: VigneauTe mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
sleve
tag
privi jö7
A tudás hatalom, a tudatlanság áldás.
-
Bekre Pál
tag
srácok 9 kor remélem még jó mert most is közbejött egy gyors gyakorlás
utánna rögtön jövünk.
henki várj meg te is!!|Gigabyte EP45-DS3|c2d E8500|CM Hyper TX2|2x1 CSX 1066|ASUS HD4850 Glaciator|CM690|Samsung Spinpoint F1 750|Samsung 203B|Razer Diamondback Plazma|---->>>Mobil:SGS 2.2.1
-
Sárpac
nagyúr
Kedves Borsodi kollega, hogy én is reagáljak a kedves hozzászólásodhoz!
Nem tom mennyit ittál mikor ráakadtál erre a topicra, de biztos, hogy nem keveset 10-12üveg lement ugye?
''Remélem nem bántottam meg senkit de ha igen akkor kapjátok be a faszomat!''
Kedves töketlen barátom, Ne keménykedj olyan dolgokkal ami neked nincs!!
Remélem összeakadunk egyszer egy az egybe, hogy bizonyíts, de ha észreveszem, hogy cheatelsz úgyszétnyomlak egy trójaival mint falon a legyet!
[Szerkesztve]Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
takinti
csendes tag
Csodaszépen összefont kerek mondatok, gyönyörű kifejezések Bár én is bírálóan inditottam belátom nem az én dolgom építeni mások oly szép topicját, de azért kiváncsi vok merre fejlődik tovább Trágárkodás, szemetelés, ,kinek hiányzik ez. Helyette eredményeket lenne jó itt látni, meg hasonlókat (hogy építsünk is a topicon) Érdekelve figyelem tovább Sok sikert mindenkinek
Hé paraszt, melyik út megyen Budára? - ''Hé paraszt'', és még én vagyok paraszt :-)
-
Borsodi
csendes tag
Kedves Sárpac!
Először is Gratulálok a konfigodhoz! Gondolom ez az életed a PC! Húsz winyó hatezer giga RAM meg GTX! Biztos nem akad semmilyen GAME! A fele meg KÍNAI!
De nem ez a lényeg! Bármikor kiállok ellened meg a Vigneau haverod ellen 1vs1-be!
Szervezzétek meg! Ja és utálom ha valaki csitel, úgyhogy ebben eggyetértünk!
Kál of Gyuti 2 lehet nyugodtan! Kipróbáltam tényleg jó! Na válaszolj és jáccunk eggyet!
Üdvözlettel: Borsó! Ui.: Gyakoroljatok!Borsó
-
Bekre Pál
tag
Ez már mindjárt másabb. Az eredményekről annyit, hogy ez nem a saját topikunk lenne, ezért miért is raknánk ide azt, ha lesz honlap akkor te leszel az első akinek szólunk.
Persze ha érdekel.|Gigabyte EP45-DS3|c2d E8500|CM Hyper TX2|2x1 CSX 1066|ASUS HD4850 Glaciator|CM690|Samsung Spinpoint F1 750|Samsung 203B|Razer Diamondback Plazma|---->>>Mobil:SGS 2.2.1
-
Bekre Pál
tag
Hali, ez nem nekünk szólt, de én válaszolok, mert a ''Csoportunk'' ellen volt az első hsz-ed.. Mi kiállunk ellened(ellenetek) szedj embereket, és mehet, ott meglátjuk, hogy mennyire tudunk játszani, de ha gondolod, 2 klántagunk sztem kiáll elened Q3Q4 ben is, én pedig Q1 ben(bár vagy 4éve nem toltam)
Szóval erőfitogtatásra lehetőséget adunk.
Ez már tényleg nem az én dolgom ,sztem nem illendő mást megszólni az esetleges hobbija miatt. Álltalában mindenkinek van, és arra nem sajnálja a pénzt sem, gondolom veled is így van ez.
De ettől függetlenül : Peace.|Gigabyte EP45-DS3|c2d E8500|CM Hyper TX2|2x1 CSX 1066|ASUS HD4850 Glaciator|CM690|Samsung Spinpoint F1 750|Samsung 203B|Razer Diamondback Plazma|---->>>Mobil:SGS 2.2.1
-
-
Bekre Pál
tag
válasz The Threath #499 üzenetére
Semmi probléma, majd ha lesz saját teamotok ugyis akkor lesz a legizgalmasabb.
Gyakoroljatok ez a lényeg. A többi részletkérdés.
Mert persze előre egyeztetett létszámmal sokkal jobb, mint jön aki akar és majd meglátjuk hányan leszünk.
De majd irjatok mi legyen.
Szerk.: Pontosan 15 napja fut a topik, és pont megvan az 500. hsz, úgy néz ki csak van érdeklődés ebben a témában.
[Szerkesztve]|Gigabyte EP45-DS3|c2d E8500|CM Hyper TX2|2x1 CSX 1066|ASUS HD4850 Glaciator|CM690|Samsung Spinpoint F1 750|Samsung 203B|Razer Diamondback Plazma|---->>>Mobil:SGS 2.2.1
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos cigaretta 🔞
- Trump vagy Harris
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest