Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Bocsássatok meg, valóban az én hibám. Egy rövidke időre el is felejtettem, hogy melyik játék topikjába is írok.

    Egész biztos, hogy csak b*zis arcoskodásnak fog tűnni, de zárszóként felsorolnék pár nevet akikkel régebben összehozott a sors mixekben, esea mixeken, pracc warokon, vagy csak simán ilyen-olyan úton-módon. És ezekkel a játékosokkal együtt játszva átértékeli magában az ember, hogy ki is lehet csaló.

    xizt, pronax, f0rest, spart1e, stermy, toxic, noctis, suffer1ng. A magyar cs scene egy igen jelentős része mint Kodiak, piki, deep, sloby és sokan mások. És ki tudja még kik, álnéven, smurf acc-cal.
    És meglepő módon, ha valaki iszonyat jól játszott ellenem, sose azt írtam be, hogy cheater! Hanem azt, hogy real nick? És nem egyszer kaptam megmosolyogtató neveket válaszul.

    Persze ez nem azt jelenti, hogy én akár egy hangyafasznyival is jobb lennék nálatok, de más a mentalitásom, és talán egy kicsit többet látott player vagyok.

    És persze én is láttam cheatert, nem egyszer, de ez nem jelenti azt, hogy aki jó az csal, és a videóban látható csávó nem csal.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák