Új hozzászólás Aktív témák

  • mobal

    MODERÁTOR

    válasz Pepe78 #12631 üzenetére

    "Hát kedves öcsém így nehéz megverni benneteket. -> ha valaki jobban játszik -> kidobjátok
    !Szerintem kicsit nézz magadba és ok nélkül mások szórakozását ne tedd/tegyétek tönkre!"

    Akimbóztam és? Húzni nem lehet! Ja de, vagy ha akimbo már felejtsem el ellenetek? Mit gondolsz miért van ez. Mert marha idegesítő, hogy ti mindig tudjátok, hogy hol vagyok... kell nekem is valami. Az én szórakozásomat már az a túlon túl jó érzék, ami sok játékosnak van, hogy pontosan tudja ki hol van és hova kell lőni rontja el.

    "Az is elég idegesítő, hogy sok a csaló! Most már egyre több az önbíráskodó emberke is.
    És miután természetesen semmilyen csalásról nincs szó az esetünkben , így felháborító amit csináltál.
    Idejártok tolni a nagy dumákat, hogy hány kör óta nem kaptunk már ki meg ilyenek ...."

    Kikaptunk, még 8 körül mikor kezdtük nem is egyszer. Ez nem igaz. Önbíráskodás, neked mi, az, hogy próbálom megvédeni az ismerősökkel a játékélményt csak szükséges rossz. Hidd el ha nem lenne egy csaló sem, mert olyan lenne a rendszer elismerném, hogy jobb vagy (valószínűleg biztos, nem firtatom) de nem szívesen játszanék veled (miután csak casual szint amit max. megütök és nekem ez így elég). De így nem tudom eldönteni, hogy csalsz vagy nem. Azt tudom mondani, hogy már sokan ha meglátják, hogy "es" elmegy a kedvük a körtől. Azt, hogy csaltatok -e vagy nem egy szóval nem mondtam. Viszont egy ilyen közegbe, a csalók által felhúzott hangulat mellet "H4ck3R?" és "H4ck3R!" névvel játszani, majd skillből produkálni...

    Szerintem mind ketten tudjuk milyen a játékos közeg, én már beleuntam, belefáradtam, hogy körönként a jogos kickek mennek.

    mobal,

    [ Szerkesztve ]

    "Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."

Új hozzászólás Aktív témák