Új hozzászólás Aktív témák

  • vj0c1

    aktív tag

    válasz Jovanny2 #12172 üzenetére

    Tehát akkor új pályát nem kapunk, amin survivalözni lehetne. Barátnőmmel rengeteget survivalöztünk, és hát az igazat megvallva a rengeteg map közül egyes egyedül a seatown-on tudtunk a legtovább megmaradni mindig, mert a többi pályán egyszerűen olyan rosszul vannak elhelyezve a fegyver, predator, self-revive vétel pontok, hogy mi nem tudunk boldogulni egyiken sem, már persze azon maradék pályákon, ahol egyáltalán van valami normális fedezék a légi támadások elől, hogy a nagyobb páncélos, kutyás, füstös egységeket már ne is említsem a 25-ös, 30-as szintektől főleg.
    Már kezdtünk örülni a vidi láttán, hogy esetleg lesznek új pályák survival módhoz, mert a jelenlegi mapok már unalmasak, a seatownt meg egyenesen sz.rrá játszottuk. :D
    Szóval akkor csak ez az újabb fajta survival mód lesz, hogy megállás nélkül jön az enemy, és az is csak ezen az említett 4 pályán.

    "Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."

Új hozzászólás Aktív témák