Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    Karácsony alkalmából felszabadult egy 120-as SSD, úgyhogy felpattintottam rá egy szűz Windows-t meg egy izolált EPIC launchert - és akkor már csak megnéztem kedvenc szériám 3. részét is.

    Az első benyomásom az volt, hogy egy 2. iterációs béta-tesztben veszek részt - a játék már egész jól működik, de még egy csomó dolog félkész, sok a random perf probléma, és maga a gameplay is köhög - tele van remek ötletekkel, de ezek nincsenek konzisztensen implementálva a játék teljes szélességében. Az írás (elsősorban a dialógusok) pedig még nagyon messze vannak a késztől.

    Hmmmm... Szóval 3+ hónappal a megjelenés itt tartunk? Lesz ez még egyáltalán jobb? Maga a core gameplay / gunplay tetszik, láthatóan sokat agyaltak és dolgoztak rajta, az egész flottabb, mint a 2-esben, egy csomó jó újítás is van (és gondolom, 2-3 óra játékkal csak a felszínt kapargatom, lesz még rengeteg olyan, amit nem láttam) - de az idétlen inkonzisztenciák állandóan megakasztanak.
    A sztori és a dialógusok pedig... már most averzióm van a story missionöktől, az időhúzással kombinált kínos erőlködés leginkább szomorú a korábbi részek tükrében.

    Gondolom, beletolok pártíz órát, aztán kiderül, mennyi érték van benne - lehet ez még egy simán jó játék, de mint Borderlands, egyelőre csalódás.

    Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Új hozzászólás Aktív témák