Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    válasz Daelion #1621 üzenetére

    Hát ezt erősen cáfolom :) Persze, az UVHM nehéz, és ha nekiállsz egy mezei puskával hősködni, akkor gyorsan vége a dalnak. Kell vagy slaget, vagy elemental damage matchet használni (ie. fire - flesh, acid - armour, stb.), esetleg mindkettőt - ezek taktikai dolgok, mind a skill build, mind a gear felépítésénél figyelembe kell venni őket. Amúgy a slag szerintem sem nagy ötlet, viszont Salvador, Maya és Axton esetében tudod "automatizálni" az action skillel.
    Én három karakterrel toltam végig soloban az UVHM-et (Salvador, Maya, Gaige), nem emlékszem, hogy bármikor nagyon kellett volna farmolni. Amikor különösen szar volt a loot drop, akkor néha nyitottam Sanctuary-ben ládát, aztán mentem tovább. Nyilván jól kellett harcolni, különben sűrű volt a fekvés. Salvadorral amúgy valóban valid taktikai elem FFYL-ra menni - miért ne?
    Az OP szintek más tészta, ott kellett farmolni, Salvadorral az OP4-es és a OP6-os szinthez majdnem a komplett geart lecseréltem. Ez állati nehezemre esett, utálom a farmolást, de tetszett a koncepció, úgyhogy beleraktam az időt, és megérte. Aztán ha jól emlékszem, az OP7->8-at coopban csináltuk, az már nekem is sok volt :DDD

    Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Új hozzászólás Aktív témák