Új hozzászólás Aktív témák

  • Amartus

    senior tag

    válasz dioka7 #11040 üzenetére

    Harold téma:
    Ezzel nagyjából én is egyetértek. Annyi kikötéssel, hogy ha nem Harold, akkor valami másnak kell lenni, amivel lehet menni előre, mert akkor meg az a baj, hogy frusztrált lesz a játékos a sok szívástól. Én a siren-nel kifarmoltam az Infinity-t, első összejövetelnél kiesett az egyik legjobb sheriff jelvény(próbáltam utána menni, hogy mennyi a max. stat jelvényen, de nem jártam szerencsével. Az enyém 22.5%-os) Nisha-ból és 27. szinten egy ládából egy legendary siren. Ennek fejlettebb változata már tubby-ból rendszeresen esik. Hozzá egy Bee, ami nagyon jól farmolható és kész. A Harold-ot akkor veszem elő, amikor tényleg életbevágó, hogy van. OP-n is váltogatom, legalábbis eddig(OP2). Már mondták, hogy eddig sétagalopp volt.
    Ezzel a négy cuccal és phaselock-kal rendkívül élvezetes a játék, még úgy is, hogy a Bee-t természetesen lelövik és nem lehet csak úgy előre rohanni, mint valami megvadult bika. Raidboss-t még nem próbáltam, de gondolom ésszel az is menne.

    Úgyhogy szerintem a Harold jó, a Harold kell, mert überállat, és az automatából könnyű kivenni, de a játékos fogja eldönteni, hogy a módosult játékélmény mennyire zavarja.

    És ez csak vélemény, nem kívánok vitát generálni.

    Istenem, tele van csillagokkal...

Új hozzászólás Aktív témák