Új hozzászólás Aktív témák

  • Imike_80

    aktív tag

    Sziasztok!

    Próbálom megfogalmazni az igényeimet, nem tudom járt-e más hasonló szituban... Leírom, aztán ha nem jó helyen járok, esetleg irányítsatok el (vagy küldjetek melegebb éghajlatra :D).
    Szóval. Valami kis 1 darabból álló mindenes kellene nekem, ami azért szépen is szól, strapabíró is. Nagyon fontos a Rádió, Bluetooth, USB, s nem volna rossz távirányító sem. Egy kis hétvégi házba kellene, ahová kivisszük, nap végén lehet, hogy hazavisszük, szóval mikrohifit nem akarok, mert az több hangszórós, meg madzagos, stb. Az akksi funkció annyira nem fontos, mert valószínűleg minden helyzetben megoldott, hogy legyen áramellátás. Gyakorlatilag vehetnék hangszórót is, csak nincs kedvem más eszközről meghajtani, ezért kellene bele a rádió, USB, stb.
    Amit néztem: SAL PAB 20A ez gyakorlatilag tökéletes volna, csak.. Állítólag az akksival vannak bajok és a magas Piezo sugárzója nem egy nagy élmény. Valamint körülbelül 30 Ezer Ft lenne a keret rá, ez pedig igencsak túllépi. Van ennek egy kistestvére, a BT 1650 viszont ez meg attól tartok kevéske. Láttam még Gogen BPS 626-ost, de ránézésre ez sem volt túl jó minőségű anyagokból összerakva :S
    Picikét tanácstalan vagyok, ha van valami jó tippetek, akkor jelezzetek. Egy rádiós-ébresztőóra szarul szól és általában nincs rajta BT, USB, szóval azok sem jönnek szóba. A JBL termékek nagyon szuperek, de nincs rádió, meg távirányító és 30-ért nem sok mindent kapnék. A 2 darab SAL tetszene, főleg a nagyobbik, de az már picit sok - nehéz, drága, feleslegesen akksis. És ugye problémásnak mondják. Valami a kettő között kellene. Néztem egy SONY-t, hatalmasat szól, tud is mindent, világít is, NFC chip is van benne, pazar, gyorsan csatlakozik, meg CD-lejátszója is van. De SOK! Nem annyira fontos a hangerő, tehát nem discot akarok tartani, hanem, hogy azért lehessen hallani a kert végében is a muzsikát, de ne zavarjam a szomszédokat. Ha félig feltekerem, ne torzítson, üvöltetni nem akarom.
    Bocsi, ha hosszú és problémás voltam.

    Üdv nektek!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák