Új hozzászólás Aktív témák

  • Darahian

    tag

    válasz Krill77 #1128 üzenetére

    Ez így nem igaz hogy nem eg telitalálat, van egy csomó olyan tulajdonsága ami tuti. Voltak még további meglepetések - igazából egyik ámulatból a másikba esek mióta használom.
    Letettem például az étkező asztalra.
    Ettől elkezdte megduplázni a közép-, és magas tartományt. WTF? Mint amikor szarráégsz a tóparton mert elfelejted hogy a víz visszaveri az UV fényt.
    Felvettem újra a kezembe, minden oké.
    Vagy még egy: szinte mintha kívánná a rendszer hogy azon a karabineren lógjon, mert úgy megint teljesen más hangzása van. Miután rácsodálkoztam hogy mennyivel teltebb a hangja mint a kis JBL Clip-nek, a JBL-t már nem is akarózott többet bekapcsolni sem. Azok a zenék, amik rengeteg emberi éneket tartalmaznak (pl a Creep), úgy átjönnek hogy libabőr kerülget. Ha asztalos lennék pl, simán készítenék egy olyan karosszéket, aminek a háttámlájába bele lehetne pattintani ezt a hangszórót, úgy tarkó magasságban. Közelről, megfelelő pozícióban (ahol ugye érvényesül a sztereó hangzás is - 18 cm-es legnagyobb méretnél azért ez picit leredukálja az effektív távot) tökéletesen kijön minden.

    A hiányérzet abból adódik, hogy amikor izmosabb basszussal megáldott zenét hallgatok, szabályosan ugrál ugyan a kezemben a hangszóró, de olyan érzés mintha csak egy reflexnyílás hiányozna a basszusnak.

    Lehet varratok neki egy kis babzsákot, mert úgy megint máshogy muzsikál.

    [ Szerkesztve ]

    "Sose higgy el feltétlenül mindent, amit az interneten olvasol!" -Abraham Lincoln

Új hozzászólás Aktív témák