Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    válasz UHHH #11565 üzenetére

    Ha jól emlékszem akkor hülye ötlet volt az elállás (kicsit túl reagáltad), nem ez volt az amikor nem tetszett a garanciális ügyintézés menete?

    "mult het elejen azt mondtak, hogy 3 napon belul visszafizetik..."

    Ha elküldik akkor is van egy átfutási idő a banknál nem?

    Viszont ja az egyik 20. rendelés újra nyitása (ami nálam nem votl lezárva, csak ők látták úgy) óta, minden rendelés, a kiszállás státusznál megakadt :D (profil oldalon, amúgy már teljesültek)... érdekes.

    "ezt inkabb nem reszletezem tobb sebbol verzett/verzik meg mindig nem ertem a vegere."
    Nekem ediginél nem nagyon volt gond Bf-el /utánival, sőt volt csomag ami megrendelést követő másnap már itt is volt.

    Egy Bf rendelésnél tűntek el tételek, de ott csal nálam látszott így így azzal nem volt gond. egy másiknál viszont 2 dupra rendelést hagytak törlése után egyiket töröltem másikat meghagytam, kiderült, utóbbi náluk törölve látszik, mikor ezt megbeszéltünk utána néztek, és még 1 hét sem telt bele már meg is kaptam a terméket, pont jókor, pár nappal később használatba is lett véve :)

    Ellenben az emaggal, egy megrendelésnél téves csomagot hoztak azóta, "a futár majd egyeztet" - egy hét múlva keresett kb amikor nem volt senki sem otthon. Írtam neki másik időpontot, hogy attól jó, azóta még nem jött. De msot már lehet az emagosokat is újra felhívom, mi a helyzet ügyben...

    Így nekem inkább emaggal volt rosszabb tapasztalatom. (ráadásul ott első rendelési alkalom volt). De azt hiszem a jövőben sem fogom túlzásba vinni, akkor már inkább edigi...

    "persze, van atutalasi ido a banknal, par ora!"
    Ez gondolom naptól is függ, meg napszaktól. Sőt, külföldi számlára napokig is eltarthat. (bár gondolom itt nincs ilyesmiről szó).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák