Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz ignorant #1720 üzenetére

    Az a gondja neki, hogy a doksi és egyebek elolvasása nélkül aki telepíti, annak leszlopálja a mobilnet egyenlegét, meg a rendszerpartícióját, amiért nem az illető a hibás, hanem mindenki más, aki a projectbe benne van.

    Penge_4: amit írsz az igaz, de rengeteg ilyen rinyát hallok szakmai körökben is (szerver/hálózat/rendszerüzemeltetés), ahol sok az opensource szoftver. "Így szar úgy szar, ezt kéne, azt kéne". Néha még igazuk is van (neked is igazad van egyébként annak kapcsán hogy máshogy kéne ezt jelezni, és/vagy megvalósítani). De addig nem jut általában senki hogy:

    - észrevegye, hogy ennek ő is a része, nem egy cég termékéről van szó, ezt mi csináljuk, magunknak
    - nem szól, nem feedbackkel, mert minek, úgyis leszarják (majd ha leszarják akkor egyébként odébb lehet állni)
    - nem veszi észre hogy attól még hogy minden résztvevő szeretné hogy tovább bővüljön az userek köre, még mindig erősen beta állapotú dologról van szó, és annak velejárója az, hogy a 80 éves nagymamának nem való, akinek meg igen, arról feltételezik hogy tudja mit csinál, tud, és akar is olvasni, nem csak összevissza klikkelget, mert valahol olvasta hogy a bitcoin jó buli. Majd egyszer nem így lesz, és igen, az a cél hogy ne így legyen, de egyelőre nem járunk még ott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák