Új hozzászólás Aktív témák

  • Syklas

    tag

    válasz röpülős #3002 üzenetére

    A modern UEFI-s alaplapok Bios frissítése.. ma már úgy gondolom biztosságos és több módszert is felajánlanak.. ergó egyszerűbb is..!
    Nos neked korábbi lapod van.. de azok frissítése sem akkora kockázat.. de az tény hogy inkább riogassuk az embereket mint támogassuk .. ezzel ergo mossuk kezünk az esetlegesen felmerülő problémáknál..! :U
    De nézzük a tényeket.. a rendszer az új processzor értékein hajtja a magot.. és ezt a CPUz is megerősíti.. csupán a bios értékei nem frissülnek..! tehát lényegében nincs semmi baj.. csupán zavar hogy a bios nem az új értékeket mutatja.. :D
    Nos amennyire én tudom ( más felhasználok beszámolói alapján) és tapasztaltam ugyancsak.. ( hisz nálam is volt már 2szer proci csere.. és többször is bios frissítés..) hogy ilyenkor ajánlott is a bios frissítése proci cserénél..
    És igen.. úgy vélem a frissítés megoldja ezt a kis "problémát" ami lényegében nem is probléma.. csak kicsit zavar gondolom.. mert kétségeket hoz fel benned.. :)

    [ Szerkesztve ]

    Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!

Új hozzászólás Aktív témák