Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliga69
tag
Na, megtaláltam egy régi emailban a webes rendszerem folyamatábráját mondjuk itt fizetésről nincs szó
Nagyobban:[link][ Szerkesztve ]
-
f27
senior tag
válasz gliga69 #8600 üzenetére
Nemfigyelsz a rezletre egyeltalan.
Ultrahangos mosasert fizet mindenki ha jo hanem jo,az alapanyagot elhasznalom vagyis fizetnie kell valakinek.
Itt nem csak idorol van szo amit ranyomsz hanem alapanyag elhasznalasrol is.
Aztanmeg otvan a nemcsinal semmit a notija er 25 ezret ,most mukodik a notija csak kikapcsol most eltudja adni 70 ezerbe .
Felteszi ebayra fojadekarosnak ugy hogy mukodik a gep 20 percet egy egy bekapcsolaskor.
Mellesleg letezik anyaghasznalati dij is a vilagon.
Nalunk nincs bevizsgalasi dij.
Ha sikerul fizeti a javitas,ha nemsikerul akkor fizet egy anyagfelhasznalasi dijat.
Nalunk is evekig az volt hogy nemkell fizetni semmit ha nemsikerul,de most azert joval tobb a melo,nyilvan tobb a sikertelen javitas is.
Es a vidkariknal meg plane mikor kamionnal buritjak mar be a kapumon oket annyi van . Ha semmit nemkernek akkor lenne olyan nap mikor szinte semmit nemkeresnek egy kamion vga utan ,plane amit megsutottek mar itt ott igy ugy meg mindenhogy[ Szerkesztve ]
-
alienpapa
senior tag
Elkezdtem olvasni a topikot az elejétől fogva. Megakadt a szemem KillHates kolléga hozzászólásán.
Mit jelent az a két kifelyezés, hogy "maszkolás" illetve "aláfolyatás"?''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
nagyúr
válasz gliga69 #8601 üzenetére
Nagyon profi a folyamatábra!
Bár én is megjegyezném, hogy vannak árnyaltabb pillanatai is a szakmánknak;
Mi január elsejével bevezettük bizonyos esetekben a bevizsgálási díjat.
Csak akkor kell kifizetnie az ügyfélnek, ha nem kéri az általunk ajánlott javítást. Pl:
-ha olyan hólyagosra pörköltek az előző "szervizben" egy chip-et, hogy cserélni kell és az előzőleg kiajánlott rework árát "megdobja" az új chip és azt már sokallják.
-ha az elsődleges (ingyenes) diagnózis ellenére (teleöntötték kólával) "azért csak próbáljátok meg fiúk" felhívást kapjuk egy keringőre
-ha csak bevizsgálást kér valaki (ilyenkor természetesen ISO rendszernek megfelelő szakvéleményt is kap) mert valami vitás esetet akar rendezniTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Gigabyga
aktív tag
Hp compaq nc8430 van tipikus hibája?!
Bedobtak hozzám ma egyet nem tudom mi a története..Valamelyik szerviz alaplap hibát állapított meg..
Gép bekapcsol venti megy,nem villog semmi...egyedül a dvd olvasó hangját lehet hallani,olyan mintha újraindulgatna..Eléggé vga hibának néz ki csak az a fura,hogy nem villog a caps/num lock.. -
d3lete
aktív tag
Sziasztok! Asztali gépben ha egy vga-t beteszek a foglalatba elinditom a gépet és rá 2mp re kikapcsol akkor mi lehet a vga hibája? Ilyennel még nem találkoztam.
-
gliga69
tag
válasz KillHates #8604 üzenetére
Köszi van benne 1-2 hiba. Ez még egy nagyon kezdetleges változat. Azóta a rendszerem autómatikusan generál ilyet java scriptel, de az nem túl fancy
F27: Tényleg vannak köztes dolgok is, de én úgy értelmezem hogy előre látnom kellett a dolgot, ezért egy magas kockázatú javítást úgy árazok be, ha az sikertelen, a következőnél visszajöjjön. Tehát ha nem sikerült a javítás akkor nem kérek semmit. Ergó az én felfogásom szerint bevizsgálási díj volt.
-
-
Lsilent
tag
Tegyél bele másik vga-t, ha 2 kártyával is ua, akkor alaplap. Vagy gyenge a táp, izom a kártya, kell neki plusz táp is, mert a pcie-en korlátozott terhelést lehet csak generálni pl.
[ Szerkesztve ]
A gyors és lényegretörő kommunikációt szeretem. Ne raboljuk egymás idejét!!! Ha pedig kérdeznek az a minimum, hogy válaszolj. Köszönöm.
-
bitfarago
csendes tag
Sziasztok!
Lenne valakinek egy asus k51ac alaplapja feleslegbe?
Nem baj ha javítani kell, csak javítható legyen.Hoztak hozzám egy egy ilyen gépet, hogy nem kapcsol be. A videokártya és az igp leégett, mikor az IGP-t levettem, alatta 5-6 forpad hiányzik. Ez így már nem javítható.... Nem tudom hogy ki és hogyan hozta össze...
Ha lenne ilyen lapja valakinek, megköszönném.
-
bitfarago
csendes tag
A ped-et tudom javítani és volt, hogy kellett is. Solder paszta is megfelel erre a célra.
azt viszont nem mondtam, hogy az áramkörök is szakadtak, hiányoznak és némelyik úgy áll min ha macska játszott volna egy cérna gombolyaggal...A chip is csak tessék - lássék megoldással volt visszarakva.
[ Szerkesztve ]
-
-
genai
csendes tag
Üdv mindnkinek.
Még nincs nálam a gép, így csak elöljáróban érdeklődnék, hogy van egy Dell m5030, ami 7-et sípol. Utána néztem és ez elméletileg cpu probléma. Ennek ellenére lehet a GPU-val baj?
-
Router
őstag
SzaGszervízben volt javítva a gép, invertert cseréltek majd pár hét múlva elhalálozott, itt már alaplaphibát állapítottak meg majd húszezres ajánlattal visszaadták.
Beszéljenek a képek és mindenki döntse el, tényleg inverter csere volt-e:
Van valakinek fölösbe Go7400-a?
[ Szerkesztve ]
www.reballing.hu/forum
-
Lsilent
tag
válasz KillHates #8615 üzenetére
Köszönöm a választ, még jó, hogy gpu-t cseréltem rajta első körben.
Ha már kontárokról volt szó.
Azt hiszem ezeket a gépeket próbáljuk mi életre kelteni.
A gyors és lényegretörő kommunikációt szeretem. Ne raboljuk egymás idejét!!! Ha pedig kérdeznek az a minimum, hogy válaszolj. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest