Új hozzászólás Aktív témák

  • ielektros

    senior tag

    válasz dpu1 #6294 üzenetére

    Szerintem magyar teljesen szakmai forumra kicsi az esely. Szet kellene szedni topikokra. Kezdok kerdesei blabla. Valakinek szakmailag az egeszet ellenoriznie kellene, hogy a sok hulyeseg ne verjen szeget senki fejebe. Odafigyelni az offolasra, moderalni. Hat nem egyszeru az biztos ugy, hogy maga a celkozonseg nem tul nagy.

    Es ahogy sok sok sok angol es nemet nyelvu forumot atolvastam en azt vettem eszre, hogy ez csak egy alom. Offolas van mindenhol. A tema nagyon nagy teruletet fed le. Es igazabol ennek a topiknak is inkabb notebook szervizeles cim illene mint rework... Nyilvan gergo nem ilyen szandekkal nyitotta, de ez lett belole. Erre huzta a nep, a problemak, miagymas.

    Ha megnezed a kulfoldi forumokat, akkor tobbynire ket lehetoseg van. Vagy szetszedik notebook tipusonkent kulon kulon topikokra vagy pedig a helyzet hasonlo mint itt.

    A BGA erosen kapcsolodik a notebook szervizeleshez. A szervizeles erosen kapcsolodik szerszamokhoz, es igy tovabb. Ezeket ha kulon szedjuk akkor allandoan csak moderalgatas folyik mert semmi nem passzol sehova. Hogyha valakinek egy notebook-al baja van es nem jut vele dulore, leirja a szervizes forumban. Kiderul, hogy BGA-hiba. A BGA forumbol ez mar kimarad. Nem lesz ott az info a hibarol. Es igy tovabb.

    Azert egy kis keresesi rutinnal, szinten minden kerdesedre talalsz valaszt. Ha nem akkor kerdezz. Vagyunk elegen akik szivesen jaratjuk a szankat azert, hogy segitsunk masokon. Az elejen amikor elkezdtem erdeklodni a tema irant, ugyan ilyen volt az erzesem. Ma mar mashogy latom. Nem jutottam elorebb csak olvasassal az angol tematikus forumokban sem. Mindenhonnan jott egy-egy info, egy otlet, kiprobaltam es levontam a konkluziot.

    Ha most kezded es egy olyan forumra vagysz ahol minden szepen csodasan le van irva es az emberek csak errol beszelgetnek akkor erzesem szerint nem sok eselyed van megtalalni. Amennyiben sikerul akkor kerlek oszd meg velem/velunk is.

    F27: Mi a francot jelent a "legroazabb" :F :C :Y

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák