Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ielektros

    aktív tag

    válasz alienpapa #5464 üzenetére

    Na ebben az esetben KillHates a te embered. Vagy nem akarlak elszomoritani de autodidakta modon egy laza 5 ev. Es akkor majd kezdesz belejonni. En elektronikai tapasztalatokkal (szervizeles teren) messze nem vagyok ugy felvertezve mint KillHates.

    Forrasztok mar idestova 25 eve. 31 vagyok. Az elso par evrol apamat lenne erdemes megkerdezni. Bar nem biztos, hogy orommel emlekezik ra.
    Ennek ellenere ha ennyire az alapoktol akarod kezdeni akkor minden kepen vegyel igenybe szemelyes segitseget es ne restelld honoralni. A vegeredmeny minden kepen sporolas lesz. De mindezek elott azt kell felmerned magadban, hogy kepes vagy e es akarod e ezt csinalni. Neha hidd el a seggunkre sem kivanjuk a Flux altal keltett rohadtul rakkelto fustot.... Szoval ennek fenyben es par pohar bor utan mondom, hogy csak akkor invesztalj ha elhivatottnak erzed magad ebben a temaban.

    Es azert azt is kezdjed megemeszteni, hogy kb ilyen lesz az irodad kinezete pikk pakk: [link]
    Ennek nem biztos, hogy minden nosteny orul. Szerencsere a muhelyem mar sokkal kulturaltabban kezelheto mint az itthoni rendszer. De ahhoz meg ido kell, hogy azt is felepitsem ugy ahogy akarom. :U

    Router: nekem a 100W halogen is "megteszi". Kellemes meleg fenye van es elomelegiti a szerszamokat is :C :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák