Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • robick5

    tag

    válasz kikihun #4774 üzenetére

    Azért ezzel nem értenék egyet,soha nem késő tanulni,és ma már ehhez még csak iskoába sem kell járni.Internet világában mindent megtanulhat.Nem a papír a lényeg,hanem az elhivatottság és az érdeklődés.Én mindíg azt mondom,amíg valamit el nem rontassz addig nem is tanulod meg,hogy kell csinálni.És ha már itt tartunk,melyik iskolában tanítják a bga-zást,mert én még nem hallottam róla,a bgazáshoz baromi sok tapasztalat,türelem,rengeteg gyakorlás,illetve kb500k-1m kezdőtőke.Ha ebből valami nincs akkor az a monyákolás,mutyizás.
    Ja és ha milliomos akarsz lenni belőle akkor tényleg neki se állj.
    Én az alapokat a youtube-ról tanultam,illetve havi 30-40ezres telefonszámla"f27,killhates,Benji,mobilemannNagyJani,stb.." ;],mert mindent inkább megkérdeztem mint hogy elrontsam,de szerintem nincs olyan köztünk aki mindent tudna,de folyamatosan tanulunk,akár egymástól is.De pont ez ennek a topiknak a lényege.Kezdők mindíg lesznek,és ez a normális folyamat,ha valakinek van elhivatottsága,és nem egy első sikertelenségre feladom típus,akkor bátran áljon neki. ;)
    Naeztjólmegaszontam..................... :DDD

    06206262041>BGA (VGA,NOTI,ALAPLAP) REWORK,REFLOW,REBALL,VGA-NB-SB-VRAM chip csere< 06206262041 >Egyre kevesebb időm van sajnos belépni,ezért inkább HÍVJ,szinte bármikor elérhető vagyok telefonon! 06206262041

Új hozzászólás Aktív témák