Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliga69
tag
válasz peti1509 #10402 üzenetére
Elnézést a viccelődés miatt.
Látom új vagy itt, én sem rég óta írogatok ide, de viszonylag rövid idő alatt sikerült felfedezzem hogy mobileman és killhates kolléga üzemeltetik ezt a boltot. Új árát tekinte kicsit több mint feléért találsz sokkal korrektebb állomást, használt árát nézve kb 5xösen túl van árazva.
Remélem nem voltam sértő vagy kioktató, nem ez lett volna a szándékom. -
netzoli
tag
Nincs véletlenül valakinek egy dv6-os alaplapja ami már semmire se jó és a billentyűzet leszorító műanyag nincs eltörve? [link]
Notebook DC és USB aljzatok >>> www.dcjack.hu <<<
-
netzoli
tag
válasz peti1509 #10410 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de az az árcímke nem kicsi. Tiszta sor, hogy újonnan vetted, kifizetted az ÁFA-t és egyebeket, amiket adtak hozzá. De ezt neked senki nem fogja kifizetni. Tehát az egyből -27% az ÁFA és a gép használt.
Továbbá aki ilyen értékben tervez gépet venni, az kicsit jobban utána fog nézni a dolgok mikéntjének és az garantáltan fog olcsóbb, jobb és új gépet találni.
Szóval ne vedd rossz néven, mert nem alkudozok, de minimum felezd el az árát, ha elszeretnéd adni.
Notebook DC és USB aljzatok >>> www.dcjack.hu <<<
-
mobileman
senior tag
-
peti1509
csendes tag
válasz mobileman #10413 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat, de akkor érzem magam úgy, hogy átvertek?
Amúgy valóban kihasználatlan mert nem éri meg az efelé BGA javítás, legalábbis nekünk az ügyfelek visszajelzésből. IC cserével ha kell javítani, akkor veszek inkább használtat és nyugodtabban fekszem le.
Én sem akarok senkit megbántani, gondoltam ezen áron valakinek tetszeni fog. Még hirdetem és meglátom. -
f27
senior tag
-
beeper129
csendes tag
Sziasztok!
Toshiba L300-163 (PSLBDE) géphez lenne szükségem BIOS-ra. A gép nem működik, vagyis a Toshibánál található .exe file nem jó. Próbáltuk kibontani és megtalálni benne a szükséges részt de nem sikerült. Esetleg tudna valaki segíteni?
-
gabor54
csendes tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek CX20671-11Z audio Ic-je?
Üdv. Gábor
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Valaki megtudja nekem mondani, hogy a 216-0674024-es video ic kompatibilis e a 216-0674026-tal? -
alienpapa
senior tag
Na, lehet, hogy meg is lenne az első melóm! Egy Asus K52F noti. Belső monitoron fehéres-szürkés háttér van csak apró kockákkal csíkokkal, de külső kijelzőn minden okés. BGA hiba lesz sztem. Mit a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
Benji77
aktív tag
Kellene nekem egy AC82GM45 SLB94 chip.
Sajna pont ilyen nincsen készletenKölcsönbe vagy megvásárlásra is érdekel.
Már rendeltem belőle 2db-ot, de mire ideér...... -
f27
senior tag
Na kesz a bombi.
5 napom ment ra,de 400ezerrel olcsobban lett kesz -
f27
senior tag
válasz Benji77 #10443 üzenetére
En nembizok a szerelokbe.
Mondom miert
Ha szetszedi a kocsit sokmindenre azt mondjak kicsereltek aztan marad a regi.
Eleg nagy kedvezmenyem van alkatreszekre,de ugy egy szerviz sem vallalja el hogy en viszem az alkatreszt,mert ugy nemtud ugy lehuzni.
Pl egy lancfeszito patron 36 ezerbe ven,en megkaptam 11 ezerbe ezen mar kapaspom lett volna hasznuk.
A legolcsobb szervizes aki elmerte volna vallalni a javitast 15,500ft +afa/ ora rezsidijba javitottak volna.
En szetszedtem kicsereltem amit gondoltam,es az tutira zsir uj benne
Igy is megjavitottam par gepet futtaba
Az auto alkatreszeire osszejott a heti melobol[ Szerkesztve ]
-
gliga69
tag
http://www.vancso.hu/bullshit/
-
ielektros
senior tag
-
f27
senior tag
válasz ielektros #10448 üzenetére
Ebbe igazad van,nade ha odaviszel egy autot es kikell cserelni valamit,akkor nem 20-30 ora munkadijat szamoljon fel 15,500ft +afa / orat
Megertem ha kikell cserelni valami olyan dolgot amit megtud csinalni egy ora alatt es elkert 10-15 ezret
Nade 20x 20 ezer?
Lehet en is palyat tevesztettem
Bar en autodiagnosztikaval felvagyok szerelve rendesen,szerszamaim vannak,ugyhogy nem is allok -
hoax
senior tag
Higgyétek el, nem akartok autószerelésből megélni!
Tudom miről beszélek...Don't panic!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest