Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz norbert1998 #84136 üzenetére

Szerintem totál túlpörgöd apa, még én is kaptam privátot hogy "ugye nem te köpted be fincsibét?"

Feltételezem azért mert említettem tegnap hogy nem kéne.. :U

Itt megállnék annyi időre hogy szóval na.., a topicban eltöltött időm alatt kétszer kértem moderációt más topictagra, emlékeim szerint mindkét esetben leírtam/felvállaltam/szóltam itt mert így korrekt, szóval ezt a hátulról operálós dolgot rólam ne feltételezze többet senki pls.. ;)

Sokan olvassák a topicot olyanok akik nem postolnak csak szeretik az itteni légkört, hangulatot és/vagy csak röhögnek rajtunk. Halva született 5let megpróbálni kinyomoz miért kaptál warnt.

Nem is értem egyébként miért szükséges.., évekkel ezelőtt volt időszak amikor rendre a nyakunkra jártak mert sokszor túllőtt valaki valamivel a célon, azóta ez normalizálódott, ennek hatására a modik is sokkal engedékenyebbek/elnézőbbek. Nem mennék bele hogy kiérdemeltük-e vagy gesztus szinten teszik, sosem fogjuk megtudni, azt tudom hogy ez a mai napig tart hiszen látom, elég gyakran van olyan leányzó linkelve vagy éppen gif ami/aki már erősen feszegeti a határt, minden következmény nélkül.

Amikor bárki úgy dönt hogy warezt hoz szóba, kevésbé vagy jobban ködösítve/finomhangolva (speciel fogalmam nincs pontosan mit írtál) akkor azt kockáztatja hogy ez a jelenlegi, az egész topicra vonatkozó kedvezőbb helyzet megszűnik, mert magára haragítja valamelyik eddig türelmesebb modit, aki onnantól fogva x ideig sűrűbben fog benézni, ennek eredménye képen. Tekintve hogy mennyit káromkodunk jóízűen vagy éppen oltjuk egymást ami külső szemlélődő számára simán tűnhet akár kemény személyeskedésnek is mert nem tudhatja az egyes tagok között milyen haversági szint van éppen, az átlátszó fekete csipkés bugyik 10centiről való látványáról nem beszélve.. ;] :C

Vissza a kályhához, jelenleg nagyon kedvezően vagyunk elbírálva, ezt meg kéne őrizni. Amikor ezt valaki éppen elb@ssza egy warez témával/figyelmeztetik akkor nem nyomozni kéne hogy ki dobta fel, hanem megfogadni, átlátni/megérteni kéne miért ne csinálja ezt legközelebb mert nem csak a saját f@rkát rakja ilyenkor az ember a csalánba.
    Értelek egyébként, valamiért téged sűrűbben "kapnak el" ilyesmivel de nagyon szépen elé tudnál menni azzal hogy rohadtul nem hozol szóba ilyen jellegű necces témát, nem csak azért mert látszólag kitüntetett figyelmet élvezel hanem azért sem mert a topicot "veszélyezteti".

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák