Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    Az ejjeli agyfaCCt nem meseltem el:

    Telepitettem az regi "uj"gepre a win7-et, mert meg nem vettem meg a win10-et. Miutan majdnem minden fent van, latom nem jon az update... :( , ez van nem baj....megprobalom manualisan. Siman fel is ment meg minden, csakhogy az elso frissites utan kiirja hogy a win10 nem jogtiszta.
    Mondom faCCa a win7-es meg az, dobozos is. Vissza a win7...par programot le kell gyalulni, stb...keri az ujrainditast....megvolt. Utana pedig az elso update-nek tolti lefele a win10-et :C

    Mondom faCCa, ez a procedura....felmegy ujra a win10. Orom es boldogsag......majdnem! Az elozo win10-es update utan telepitettem par dolgot...steam, origin, UPlay, par jatekok, Office 2013, stb...ezek a masodik win10 frissitesnel nem mukodtek. Miert? Nem tudom, meg szeretnem nyitni es a fajl nem talalhato uzenet fogad.
    Mondom nem baj, ujra kell csak telepiteni....telepitenem ujra de a telepito az elso cikklusba megall, hiba uzenettel hogy elobb zarjam le a programot vagy toroljem csak azutan telepitheto. Control panel magnyit...de semmit nem talalok... :W :W :W Tehat ott van...de torolni nem lehet, lezarni nem lehet...es hasznalni sem.

    Ma este megyen fel a jo kis win7....

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák