Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz hszilard666 #63067 üzenetére

    Oké, most mondanám hogy vissza a kályhához (1) és nem látod a fától az erdőt de te kértél meg hogy írjam le neked miért bullshit, továbbá emberes gesztussal éltél irányomba tegnap, ezért leírtam.

    Nem érted akkor nem érted, ez innentől nem az én tisztem.. :N :R

    Most belemehetnék abba a szürrealitás határait is feszegető vitába, meglátásod szerint a PH felhasználók mekkora hányadának van szüksége és/vagy pénze csúcs GTX de Intelre nincs és hogy ez milyen mértékű agykárosodás hatására hozható párhuzamra nemhajcsakiTibi egyszemélyes hadjáratával, ugyan mégis ki döntene pont az ő véleménye kapcsán (akár igaza van akár nincs..) prociügyben mikor 10/10 topicban porig oltatja magát de.., szóval amíg az előző achievement nincs meg addig felesleges.

    Mint ahogyan az is, hogy töredék szinten bele tudj látni azon topic lakóinak a "lelkébe" is, akiknek a prociját 80%-ban ok nélkül szapulják 10/8 topicban fogalmatlan fanboyok, és vajon miért van tele a hócipőjük azzal, amikor az FX-be is be-be téved valaki mesélni a csudákat az Intelről.

    Esetleg a CPU ajánló topicot.., alias "random K nélküli i5 random B-s lapban mindenre elég..", szembeállítva akár nemhajcsakiTibi akár az FX topic, a tegnapitól független de valósan hasznosítható szakmai tartalmával..

    's még sorolhatnám..

    Miértje sincs az egésznek, nemhajcsakiTibi az AMD vs Intel topicba postolt, abba a topicba amit a Sas külön erre a célra hozott létre, láss csodát pont egy AMD vs Intel vita kapcsán ami az FX-ben zajlott. Az más dolog, hogy utólag megkérte a Tibort ne postoljon oda ebben az ügyben.., maradjon inkább az FX-ben.. :U (ezt inkább nem is feszegetném, nehogy kialakuljon rólam valami csendőr féle tévkép..), mint ahogy az is, hogy Mordorból random valaki megint csak az FX topicot találta meg hogy összekülönbözhessen vele/felhomályosíthassa..

    .
    .
    .

    Tehát, vissza a kályhához --> #1..
    Ha gondolod olvasgasd addig amíg meg nem látsz valamit ami túlmutat a jelenlegi álláspontodon/látószögeden vagy ignoráld le ha úgy tetszik de a magam részéről befejeztem, nem szeretném állandóan vitával megtölteni a topicot! :B

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák