Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz sg22 #16431 üzenetére

    Nah, az kb. DragonFX stílusú srác. Cserélgeti a cuccait, nálam már tiltón van, mert sem privire, sem a hirdetésekben nem válaszolt. Mindenkit hülyének nézett. Cserébe mikor kérdezett, lazán ignoráltam, szvsz leesett neki, mert nem kérdezett utána. Gondolom a táp is megy szépen apróra pár héten belül, nem akkora gond ez ;) ...neki.

    A vizes topikot is kerülöm, mint a rühes kutyát. Nagyon kevés a segítő szándékú emberke, ott is kb. az van, mint mindenhol: van az én hűtésem, ami kvázi tökéletes, meg a sz@rok... Mindenkinek Mo-ra kell, meg D5 pumpa, akinél a VGA nem vizes az meg egy hülye. Szal. inkább proviztem az ottani jófej emberkéknek (vannak szerencsére...). Megjegyzem onnan kaptam a büntit is, mert HWaprós cuccokat linkeltem, vizes cuccok csatlakozása, ár-érték, ilyesmik nem voltam biztos. Persze másik topikokban külső üzleteket is lehet linkelni, azért még ejnye sem jár. Túlbuzgó némelyik droid-modi, ez van. Amelyik ember -vagy csiga- azokkal nincs baj többnyire.

    Ehh... nem húzom fel magam inkább. :B

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák