Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    válasz Whysperer #151057 üzenetére

    Kellene olyan mutatókat nézni, hogy belefektetett pénz vs elért eredmény, sportáganként. Aztán lenne döbbenet, hogy a foci mit hoz.

    Valter Attila 3 napig rózsaszínben tekert a Giro D'Italia körversenyen. Mennyi pénzt is tolt az állam a kerékpársportba? Tudod, abba amit 10 éve lenulláztak, a millenárist beszántották, és évekig nem volt magyar körverseny sem. A pályaverseny világbajnokságra a kerékpárosaink külföldön edzettek, és igen jó eredménnyel zártak.

    Jégkorongban ott a válogatott a divízió 1 és az A csoport közt, ide-oda pattognak a világelitben. Kézilabda, vizilabda, de nézd meg, lassan a legjobb motorsport csapatokban is ott vannak, a Zengő csapat a kezdeti nehézségek után 4 autóval ott van ismét a WTCR-ben, bajnok pilótákkal, az eTCR-ben gyári csapatot adnak, a M1RA a Romeo Ferraris csapatával közösen adják a villany alfát, miközben a M1RA topkategóriás TCR-ben is. Már nem csak Micheliszünk van, ott van a kamionos Norbi is, tucatszám jönnek a tehetségek, csak épp apuka meg a szponzorok pénzén, mert állam bácsi nem ad szart se.

    Az a baj, estig tudnám sorolni a kiváló sportágak kiváló versenyzőit, és ugyaneddig a nagymellényes kieséseket, amit mindig megmagyaráztak, hát nem volt szerencsénk, "beraktak a halálcsoportba" lóf@szt raktak be, sorsolás volt. Mindig minden halálcsoport, mint ahogy 10 éve minden gyümölcs minden év elején elfagy és ezért ismét emelés lesz. Az utcán járva meg roskadozó le nem szedett fákat látok.
    Majdnem sikerült, megérdemelt döntetlen, 86percig jól ment (csak hát 90+4-5perc a foci ) és sorolhatnám magyarázatok.

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák