Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Na?! Mi a helyzet?
Fagyogatik a rájzen wazzé....kellett nekem seggszikla...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
Ritkán látok azért hasonlót, pedig nem ma kezdtem a "szakmát". A 9-ik BIOS jött ma ki az alaplapomhoz. Mindez 6 hét alatt
Az MSI X299-hez 3 év alatt volt vagy 10 BIOS, amibõl 3 az új processzorokhoz a kód.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #139753 üzenetére
Még mindig a béta tesztelők sorába alltal be ezzel a rizzsel.
Btw en is.
Gyintel 2-3x00 esetén hány BIOS frissítés volt?Na. Szeptember 9-ig szabadság. Végre valahára...
Nem mondom ,jó ez a multi orientált gyakorlat. De hiányzás csak orvosi papírral lehet, egyébként szevasz tavasz van.[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
Na bocs hogy megint eltuntem, termeszetesen koszi mindenkinek a helpet ismet.
Manapsag kb dolgozom meg alszom, de szeretnek itt aktivabb lenni.
Lenyeg a lenyeg, multkor megint BSOD-val halt be a gep, ugy, hogy amugy terheles se volt meg semmi, illetve ugyanazon a beallitason lefutott 10+ oras ramtest.. most adtam neki +0.10v-ot es azota nem volt panasz, bar kitudja jot tesz-e ez neki.
A masik idegesito dolog, ami az elozo konfignal nem volt meg, az a teljes system hang es total lefagyas par MP-re. Zene is, eger is, minden meghal par masodpercre napi 1-2 alkalommal, alacsony es kozepes terhelesnel is. Lehet csak bekepzelem, de nekem ugy tunik, hogy foleg akkor ha egy appot / bongeszo oldalt bezarok..
Viszont jovohonapban valszeg szerzek egy uj hazat a mostani hulladek zalman helyett. tudtok valamit javasolni, 10tol folfele de meg 20 alatt, esetleg minosegi ventikkel? Az se baj ha nincs, csak akkor meg hely legyen eleg.
Sima B450 auros lapom van, ATX, 4 vinyo es 3 SSD.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #139757 üzenetére
Én a Fractal Design-t elég jónak tartom. Letisztult és nem az a gemer rgbhype csillamponi hányás mint annyira divat.
Ami nekem van, az veszett masszív. -
Whysperer
addikt
válasz norbert1998 #139759 üzenetére
Nem tudom Zalman z11 volt. Átraktam egy Fractal Design Focus G-re. Én most agyalok ,hogy átmegyek egy Zalman S2-re. Nekem ez a Focus G nem nagyon jött. be Jól szellőzik,de Én nem tudom. Szellőzés ára az,hogy hallottam ventiket! GTX 1080-on egy fostalicska hűtés van és ,ha az elindul ház basszus. Rühellem csak egyszerűen nem akarok már 5 ft-ot sem költeni erre a 1080-ra. vehetek rá egy ARTIC hűtést ,de mi a szart csinálok el e,ha le akarom cserélni
Erről mi a vélemény? [link]
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz norbert1998 #139761 üzenetére
Hangos. ez a hütő a1080 on. szóval mindne szénné van lefogva.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz norbert1998 #139763 üzenetére
Mai pár napja írogattam,hogy volt egy ZOtac extreme aztan az beszart és nem gariztatták hanem adtak heylette egy ECS GTX 1080-t. AZ a mákom,hogy WOW-ban lefogom 60 fpsre akkro nem megy plafonon meg dota ba sem stb és ,hog y 60 hz-es monditom van ,de amugy meg mint egy torado
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Whysperer #139764 üzenetére
Hű.
Az milyen böszme setting, hogy akksiről az istennek nem clockol 0.99 GHz fölé a laptop, hiába pakolom legjobb teljesítmény módba? Magasról szarik rá, mit akarok. Újraindtás sem segített. Olyan, mint egy sérves csiga aksriól
100%-on van az aksi de fel kellett dugjam töltőre, hogy tudjak vele dolgozni... -
HSM
félisten
válasz norbert1998 #139765 üzenetére
1ghz-en nem csodálom... Gyári szoftverben vagy BIOS-ban valami beállítás nincs erre, inkább perf vagy balanced legyen?
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Whysperer #139764 üzenetére
Nálam ugyanez az 1080 as egy gainward:
Úgy 3-4 hete kicsit piszkálgattam ezt azt, és valószínűleg elnyomkodtam. Passzív hűtésre állítottam véletlenül, és nem kapcsoltak a ventik. Úgy másfél óra játék után arra lettem figyelmes, hogy a szokásostól sokkal hallkabb a gép. Mondom mi a fene... ennek akkora a hűtése, hogy még venti nélkül is 80 fokra ment fel, a ház szellőzése simán tartotta ezen a hőfokon. Én már 3 gainward kártyát haszálom, de nem is vennék mást. Tudom, hogy bazi nagy, de halk profillal is megállítja az 55-60 fok.Na tegnap este hazatértünk a 2,5 hetes nyaralásból végleg. 9 nap Horváország, (rohadt drága lett tavalyhoz képest) 1 napra átruccantunk Velencébe is (oda vissza 10 óra út volt akkora volt a dugó), aztán Szlovákia anyumék (közben 1 nap Magas Tátra, 1 nap Kassa) 2,5 nap anyumék. Én holnap eskü kigyaloglok inkább a munkahelymre, de nem akarok kocsiba ülni Ezalatt a majd 3 hét alatt, megutáltam úgy a vezetést, hogy egy darabig sehova nem akarok menni kocsival. + július elején vittem ki árút Romániába is egész le a Bolgár határhoz, így nem csoda, hogy ki van a p*csám az egésszel. A kis grande punto az 1.3 jtd, viszont egy csoda... alig eszik, még 150 felett is megy ha kell, és hárman simán elfértünk benne. Most elbizanytolonodtam, hogy megéri e lecserélni egy tipo-ra, mert az 1.4 benzines amit néztem soha sem fog ennyivel járni... + a Nm fele annyi benne mint ebben.... az 1.4 turbó meg 800e -vel drágább.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Whysperer
addikt
válasz norbert1998 #139765 üzenetére
1885/5005
-
norbert1998
nagyúr
Szerintem elég vagány lett
Elég sokféle autóval meg tudom csinálni, ha valakit érdekel
Remélem látszik a kép is -
Mahrenburg
őstag
válasz norbert1998 #139771 üzenetére
Telifelnis Aston Martin DB7? Jelenleg gyártott Dodge Challenger SXT?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Whysperer
addikt
válasz norbert1998 #139771 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
válasz Mahrenburg #139772 üzenetére
És sas
Este megnézem, mit tehetek
-
Lacielvtárs
nagyúr
Adjon isten jó napot az uraknak
Mizujs errefelé?
Mi az hogy veterán a rangom?
Úgy látom nagyon el voltam veszve...[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
válasz Mahrenburg #139772 üzenetére
Challangerből volt egypár már az első "beszerzős" oldalamon is
Itt egy terv, ami ránézésre hasonlít a mostani Challanger-re, de nem értek hozzá, hol keresendő különbség.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #139784 üzenetére
Igen, ha kivitelezhetõ.
-
Mahrenburg
őstag
válasz norbert1998 #139781 üzenetére
Telitalálat, ez a Challenger SXT. Ez tökéletes lenne, ha felhúzott ablakkal ábrázolták volna. Élőben:
Ez a Zagato által karosszált DB7.
Erre gondoltam:
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
norbert1998
nagyúr
válasz Mahrenburg #139786 üzenetére
Rendben, neked még akkor kutakodok majd még modellek után. Viszont olyan felnis db7-et szerintem nem fogok tudni szerezni.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #139787 üzenetére
Valaki, aki okosabb mint én lenne szives elmagyarázni nekem ezt a tesztet?! Szerintem itt valami megint nincs rendben.
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #139789 üzenetére
Nem megint hanem még mindig..
Itt olvasd el/végig az idevonatkozó postomban azt a 3db linket, utána nem lesz több kérdésed.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #139789 üzenetére
Őket sem tudnak magyarázatot monda i ahogy a hszeket olvastam a u magyarázott valamit, de valami minden védelem bekapcsolva meg frissítés bla bla bla.... Valami
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #139792 üzenetére
Olvasd már el inkább..
Nincs ott 9900K sem más ami Intel, max kilencezerkilencszázacska, lap/VRM/BIOS szinten totál szar az egész, Win10-el megy a takarózás de mint a tesztemből is kiderül qrvára semmi köze hozzá a patcheknek.
Totál azonos feltételek/komponensek/beállítások/egyéb mellett rávertem 30+% ot minden mérésükre amit a "náluk leggyorsabb" hardverrel csináltak, aka akkori 2700X, kvázi az ottani Intelekre még többet, lol.
Linkek Papsza, februárról, azokban van a lényeg.
Olyan az Intel tesztconfigjuk állapota, hogy azért ment a 2080Ti teszt Rizsával mert azzal volt a leggyorsabb, miközben 5/5 tesztben szereplő VGA a Rizsával (ami a legjobb volt) szemmel láthatóan fuldoklott a CPU limittől 1080p-ben.Na, ugyan azzel az Intel setuppal csinálták most a 3600X tesztet/összehasonlítást, az egész úgy kuka ahogyan van, ereszd el.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #139793 üzenetére
Sokat nem vartam/varok az Abu rezsimtol, csak furcs volt hogy ugyanaz a semmit nem ero teszt volt most is mint akkor. Talan ha kijon majd a 3400X (4c8t) vagy a 3200X (4c4t) azokat lehet majd be fogja fogni a 9900K 5 GHz-en.
szeretem a Ryzent, de amikor a PH!-t olvasok, ram jon a hanyinger..mennyire analfabeta banda!
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #139794 üzenetére
Azokat sem fogja verni semmilyen Intel amíg meg nem keresik mi fojtja meg őket, hw hiba, bios, stb.
Én nem hiszem h ezt direkt csinálják/nák, egyszerűen nem értenek hozzá/töketlenkednek, esetleg szimplán csak nem foglalkoznak vele mert "jóvan' ez így is" vagy hasonló. Eltelt fél év, érted..
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
Srácok nektek is volt már ilyen veletek,hogy nem tudsz aludni 40 fokban . este felkelsz óvatosan lopakodsz ,hogy ne ébreszd fel a párodat, majd becsukod az ajtót. Elmész WC-re enni/inni. leülsz a laptop elé kicsit csendben a nappaliban. Elkezdesz nézni valamit 10 percig, majd mivel 27-től indul a World of warcraft és nem mennek a szerverek csak te kreálod a karaktert. (ez kb 10 másodperc volt) majd becsukod a laptopot 10 perc után bemész vissza. Reggel megtörjön az asszony,hogy mit csináltál kint a nappaliban? mondom ettem ittam wcztem meg nézem a videa-en e rész a supőerdod-ból erre ne hazudjál játszottál. mondom nem játszottam nem votl server. Persze mit hazudsz.
Komoly agyam eldobom.
más: most jött egy Oculus Rift a 3D festéshez és most rakjuk éppen a gépet össze és egy 3700x + 1070 Super lesz rajta. kíváncsi leszek ryzenre én is munk aközben! 128 memória kell bele OMG a 3d festő progival 70 gb-os FILE-t festesz LOL memóriába!
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #139798 üzenetére
Adom Amit mondasz teljesen!! Azóta ilyen amióta jön a baba.
Pont ez a lényeg SAS,hogy nem játszottam . Főképp nem hazudozók. Van nekem elég dolgom .. hazudozás a idő milliomosok sportja.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Mahrenburg #139786 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs