Új hozzászólás Aktív témák

  • lofagi

    Topikgazda

    Amúgy,hogy hozzá szóljak ehhez a vitához, ami azért egy kicsit olyan 22-es csapdája ahogy elnézem. Megértem mind2 oldalt.

    dzsonit is megértem, mert nincs annál frusztrálóbb, hogy a levegőből úgy kiszednek,hogy nem tudsz vele mit csinálni, hiába ülsz be AA-ba, az vicc volt ami volt. Most kaptak a gyalogosok is egy fegyvert, amivel ki tudják lőni a repülőket. Tök jó, végre vissza lehet vágni. A baj ezzel az,hogy tényleg nem lehet rá számítani sehonnan. Jelen pillanatban olyan érzés a repülővel ez, mintha panzefausttal 1 lövés lenne egy tank. Azért szerintem senki nem szeretné,hogy ez így menjen. S igen el lehet mondani,hogy aki nem IQ pilóta azt ki lehet így szedni. Ellenben azt is el lehet modnani,hogy aki nem IQ gyalogos, az nem fogja spammelni,hogy felhívja a figyelmet, hogy ő neki bizony az van. Csak akkor fogja használni, amikor biztos a dolgában.

    Miért baj ez? Miért baj az,hogy a repülősök innentől kezdve nem fognak olyan nagyon kimagasló eredményeket elérni, mint eddig. A baj az,hogy az élvezetet szüntetik meg ezzel. Most is van olyan, aki magasról bombáz, azt lőheted akármivel, akkor is meg lesz a kill streak, de semmi élvezet nincs benne. Vagyis úgy mondom,hogy nekem nincs.

    A másik, egy repülőt lehívni nem 10 mp, mint ha meghal az ember. Értéke kellene, hogy legyen egy repülőnek, amit szerintem nem szabadna tudni lelőni egy lövésből.

    Kellett már valami a gyalogosoknak is, de itt semmi esélye nincs a repülősnek, csak annyi, ha távol marad a gyalogságtól és úgy bombáz. Egy-egy rárepülés, vagy gépágyúval való infi kill az most nagyon veszélyes és általában meg is van a negatív eredménye.

    Bár a pacific mapokon elég gyorsan jönnek a repülők és 3 is van belőlük, de a régi pályákon ez nem így van és ott 1-1 gép elég sokat hozzá tud tenni egy csata eldöntéséhez.

    S végezetül én is azon a véleményen vagyok,hogy túl van tolva az a fegyver, nem kicsit, de nagyon. S nem csak arra gondolok,hogy 1 lövés kill, hanem arra is,hogy így abszolút értelmét vesztette mind a fix, mind a mobil AA, mert aki ki akar lőni, most már nem kell,hogy ezeket keresse, egyszerűen leszületik assault ként és vár valahol,hogy lecsaphasson. Ha emellé hozzá vesszük azt,hogy még buffolták az AA-kat is. Szerintem ez így egy kicsit sok.

    Ráadásul az a baj,hogy még a specializáció, amit a robbanások ellen van se véd sokat. Lehet,hogy vesz le valamit, de ha jól találnak el ugyanúgy ki tudnak szedni full hpről. Ami megint csak egy picit nonszensz, mert pont az lenne a lényege,hogy a repülősnek is el kellene dönteni,hogy melyik specializációt választja, mit áldoz fel miért.

    [ Szerkesztve ]

    Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Új hozzászólás Aktív témák