Új hozzászólás Aktív témák

  • Pedro78

    senior tag

    válasz hommeros #8540 üzenetére

    Nem, mielott meghoztunk par szabalyt, olvasgattunk par forumot es folyamatosan ezek ellen a fegyverek ellen ment a rinyalas, ami valahol ertheto is. Mellesleg ez nem a mi szank ize szerint alakult igy (azert is de nem kizarolag) hanem pl ezek a szabalyok lesznek a Running altal hirdetett waron is.

    Azt meg, hogy miert noob kiegeszites azt mar leirtam/leirtak millioszor, azert mert OP es sokkal erosebb mint a kaszton beluli tarsai. Az, hogy egyeseknek ezt nehez felfogni az mar mas kerdes, es ha csak ezekkel tud ervenyesulni akkor lehet menni oda ahol nincs korlatozas es lodozni egymast GL-el...az nagyon taktikus :)

    Azert engedd meg, hogy egy ismert magyar klan es a magyar BF scene egyik elismert tagjat, Runningot idezzem,aki ezt a valaszt adta arra, hogy miert ilyenek a szerverszabalyok :

    "Megpróbálom elmagyarázni. Szerintem azért, mert igyekeznek egy olyan szervert létrehozni, ahova olyan emberek járnak, akik adnak valamit magukra és a tudásukra, és nem m60/gl-el faszlámáskodnak, meg sniperral bénáskodnak a pálya széléről és kérik másodpercenként kétszer a mortart a fejedre, mert még m24-el is képtelen lelőni.
    Miért ilyenek? Mert a DICE-nak nem tűnt fel, hogy az m60-as sebzése cirka 45%-al erősebb mint a többi fegyver ereje, kb olyan mint egy automata 100 töltényes m24.
    GL: A fejlesztők arra találták ki, hogy színezzék a játékot, épületbontásra, távoli célpontok megsemmisítésére. Sajnos a vérpisták ezt kihasználják, és a szerverek nagy része gl núbok-ból áll, akik állnak egy ammo-s tobozon és szét gl-eznek mindent. Óriási élmény.
    Recon: Már a neve sem sniper, de a sok nyomorék, úgy alkalmazza. Ha tehetnék, a fél szerver reconként a pálya széléről mortarozna, lődöznee. Mert nyomorék egy Rush módon támadni és védeni.
    Összefoglalva: Sajnos a játékosok kihasználják ezeket az apróságokat, sok értelmes ember játékát és hangulatát lerombolva, amit a tRs szabályok felállításával próbál leküzdeni addig, ameddig a DICE nem lép valamit, és valszeg nem fog.
    Küzdenek az árral, az emberi ostobasággal, amihez nekik rettentő kitartás kell. Sajnos nem vagyok biztos benne, hogy hosszú távon megéri nekik és elérik a céljuka, hogy egy értelmesebb-skillesebb állandó társaság alakuljon ki a szerverükön.
    Szerintem nem fog sikerülni nekik, ahogy eddig senkinek sem, mivel a magyarok képtelenek egy helyre járni, képtelenek egymás mellett játszani normálisan. Egy külföldi közösségben értékelnék, elismernék a munkájukat és támogatnák. Nálunk fika, irigykedés, nem megértés és sértődés mérgezi meg a munkájukat.
    Természetesen én örülnék a legjobban, ha csoda történne és tévednék, de eddig oly ritkán sikerült felülemelkedni a magyar mentalitásunkon."

    Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen

Új hozzászólás Aktív témák