Új hozzászólás Aktív témák

  • Źşë'

    addikt

    válasz sith7 #28985 üzenetére

    nem mert kb 23:15re érek haza, du műszak rulz, akkor meg már a kutya se játszik

    (#28986) Def26 én is most cseréltem szandyra, ez az i5 nekem bőven elég, nem munkára használom hanem játékra, és ahhoz is egyenesen űber brutál! főleg h 4,5ghz-en megy és gta4 is csak 49 fokig fűti fel!
    Délelőttösben többet tudok játszani, mással jóformán nem is, csak ezzel most, de vannak iszonyat jó körök és vannak kevésbé jók - alapjában véve nagyon jó csaták szoktak lenni. Haverral szoktam együtt "harcolni":DDD

    (#28989) Giinos sztem ez a deszka nem sokban különbözik a többi felső kategóriás P67től, pici extrát nyomtak rá és kész, am ha már tehetném akk egy Fatality-t vennék i7 alá minimum vagy Extreme 6-ot, Gigákkal most nem vagyok kibékülve, nem sok jót olvastam róla. Vagy extreme 6 vagy fatality sztem simán tud kezelni egy i7et rendesen megcibálva! 16+2 fázissal szépen tudja tápolni a szandyt, HT-nél nagy előny. Ez az asus állítólag 8+2es, na nem mintha akkora baj lenne, de nagy teljesítmény jut kevés fázisra, azaz jobban terheli... q9550nél láttam ilyet h az alaplapi kondik a proci kürül picit eldurrogtak, de már nem tudom h milyen deszkánál, mondjuk a 32nmes gyártástechnológia is magáért beszél, kevesebb fogyasztás kisebb hőtermelés. Iszonyat jók lettek ezek az új koreájok!

    "Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Új hozzászólás Aktív témák