Új hozzászólás Aktív témák

  • gabipaci

    addikt

    ;]
    Nos nézzük csak.
    Nem megyek nagyon név szerint, aki fel tudja fogni, hogy melyik rész szól Neki, az ügyes, aki nem, az meg úgysem érett még a beszélgetésre.
    Van itt olyan, aki előjött a vérszagra, szia, hogy vagy? :)

    Pár dolgot nem árt tisztázni.
    A PH! előtag nem akkora nagy dolog, mint egyesek beképzelik. Az, hogy megnézed a szervert, és nincs fent PH!-s, ennek több oka is van. Régen voltak olyan emberek (külföldiek is!!!) akik azt sem tudták, hogy mi az a Prohardver, de betették előtagba. Hú de nagy cucc, ha ilyenek vannak fent a szerveren, nekem is hiányoznak :W , Azok, akik fent vannak r-chee blogján, fele már nem is játszik. Vagy besértődött egy adminkillen a sniper limit miatt, és kivette bosszúból a kedvencek közül a szervert. Juj. Vannak köztünk olyanok is, akik (bármilyen meglepetés is) foglalkoznak a családjukkal, munkájukkal, ha már úgy alakult hogy van. Ezért bármennyire is szeretnének, nem tudnak feljönni játszani. Főleg nem hétköznap kora délután...
    És a legnagyobb oka a PH! előtagos játékosok eltünésének az, hogy mindenki azt hitte, hogy az előtag kiváltságokkal jár. Csak kiosztottunk pár kick/ban kombót azoknak is, és egyből büdös volt feljönni.
    Régen meg az volt a baj, hogy nem lehetett bejutni sem a szerverre, mert annyi magyar volt, hogy kickelni sem tudtunk.

    Az, hogy melyik admin gondolja meg magát, magasról nem érdekel, mivel a szervereket ezekkel a szabályokkal kezdtük el, ha a szabályaink sikeresebb betartatása az indok, akkor ott más van a háttérben.

    A sniper limit elég nagy viszhangot kavart.
    Ezzel csak az az egy probléma van, hogy nem lesz megszüntetve a korlát.
    Volt róla szó, hogy felemeljük, kérdeztem mennyire. A válasz az volt, hogy nyolcra... Ne vicceljünk már. Beszól ilyet, hogy mi az már, hogy azok döntenek a szerver sorsáról, akik nem is játszanak csak napi fél órát? Talán mert mi fizetjük a szerver bérlését... Mondom, be lehet szálni, és adok admin jogot, erre meg azt kaptam, hogy nem képzelem, hogy a szüleit ezzel terheli. Kértem, próbáljatok meg segíteni, hogyan tudnánk a hegytetőn való alvást megakadályozni, de azt, aki tényleg értelmes sniper lenne, ne akadályozzuk semmiben. A válasz az volt, kapcsoljam ki a korlátot... Persze. Na itt döntöttem úgy, hogy marad ahogy van.

    Egyéb szabályunk nem keletkezett az idők során, az, hogy nem teheted a taposóaknát a főbázis egyetlen kijáratához, mert az adminprogramnak nyitva a szeme, na bumm. Ugyanolyan bázis támadás mint a többi.

    Talán menjünk kicsit vissza az időben, nézzük meg, hogy mik azok, amik engem igazolnak, abban az állítólagos hitemben, hogy jól csináljuk amit csinálunk.

    El lehet gondolkodni, hogy egy kis pattanásos képü kölökkel mennyivel járnátok jobban, ha Ő lenne az admin.
    Mikor várakozna másfél-két órát, hogy a supportal tudjon értekezni, mikor kapcsolta volna ki a pb-t, hogy fel lehessen csatlakozni európából is, mikor nyelte volna be Voyage szépen fejlett "hármas szervert majd én fizetem egyedül, csak béreld ki" dumáját?
    Vagy mikor eröltette volna a csúnya beszéd kiszűrését? És mit ad Isten, mára már a többi Magyar szerveren sem látják szívesen a káromkodást.
    Jól mondja r-chee, egy olyan csapatotpróbálunk összetartani, ami belülről saját magát bomlasztja a vagy ezért, vagy azért csesztessük a szervert hozzáállásával.

    A PH! szervernévről sem nyitok vitát. Lehet szervert bérelni, futtatni a norules okosságot, és Parcinak szólni, hogy szerintetek nem vagyunk érdemesek a PH! névre és át szeretnétek venni. Indokoljátok meg Neki, és érvekkel meg lehet győzni.
    A szerverünk nem azért próbálja elsősorban a PH! közösséget kiszolgálni, hogy ha akad pár ember, akinek nem tetszik valami, akkor rögtön úgy cselekedjünk. Ami meg persze más embernek nem tetszene.
    Voltak itt már akkora javaslatok, amik örökre bezárták volna a kapukat, ha megfogadjuk. Ezek között a díjnyertes, ami meg is maradt az emékezetemben, a zárjuk le a szervert jelszóval duma volt.
    Híven tükrözi ezt a mostani kés party is, amit mekkora okosság lett volna tegnap este megrendezni, és a javaslat értelmében jelszóval védeni.
    Elmondom, hogy maximum hatan lettünk volna.
    Legalábbis a témára irányuló hsz-ekből nekem nagyon ez jött le.

    Felhívnám a figyelmet, hogy a Recon kaszt nincs korlátozva! Mortarozni, motionozni, spotolni lehet sniper fegyver nélkül is. Csak sajnos a shotgunnal tényleg közel kell menni az ellenhez.

    Akinek nem jönnek be a szabályaink (amik mint már írtam a kezdetek óta ugyanazok) azok tól érzékeny búcsút kell vegyünk.
    A szerverek lehet hogy lejjebb csúsznak a ranglétrán, az is lehet hogy megszűnnek. De ezelőtt 5 hónappal leírtam, hogy én nem kívánok részt venni egy olyan szerverből, ahol káromkodás, fejetlenség, bázistámadás és hasonlók vannak. Vagy csináljuk így, vagy mehet a levesbe.

    Egy idézet r-cheetól, kicsit kiegészítve:
    "és a játékban is vannak betartandó szabályok, úgy, mint a való életben"
    Aki ezt nem tudná értelmezni, talán ismerősen csenghet, ha leírom, úgy hívják, játékszabály.

    Lehet dühöngeni, aki akar, de nem árt azt is figyelembe venni, amit már Bunfi kifejtett, hogy hiába lenne egy szerver csak PH!-soknak, mivel folyamatosan üres lenne, senki nem kezdene el játszani rajta. Így, hogy rendezettebb körülmények között lehet játszani, populárisabb a szerver, van értelme felmenni.

    További jó játékot, akár a mi szervereinken, akár máshol, mindenkinek.
    Ja, és további jó hozzászólásfélreértelmezéseket is :C

    Maradok Tisztelettel!
    gabipaci

    Ui:
    Amit még érdemes megemlítenem, Conquest módban ma végre sikerült letesztelni valamit.
    Így a következő dolgok kerülnek beállításra a napokban:
    (egyenlőre csak conquestben)
    Bázisra belövés, onnan kilövés bármilyen fegyverrel, mortarral, járművel elsöre figyemeztetéssel, másodikra adminkillel, harmadikra 10 perc ban-al jár.
    A légvédelem ez alól kivétel. Annak kb 20 méteres körzetében lehet gyilkolászni, illetve a légvédelemmel is kifelé lőni. A trükközések elkerülése végett, a légvédelem mellől sem lehet sniperezni büntetés nélkül.

    Mindenki nyugodjon meg, döntse el, hogy megfelel-e Neki, és lehet kultúráltan kommentelni, ha akarja valaki.
    Jó éjt ;)

    Logitech hardware tester

Új hozzászólás Aktív témák