Új hozzászólás Aktív témák

  • bunfi

    őstag

    (#18358) Bosszuallo7: Nem. Volt még egy platina :P Amúgy volt már nekem 11000 combat score-om is, de azt inkább szégyellem, mert annyira ügyetlen volt mindenki azon a szerveren, hogy 21/2 után le kellett volna lépnem. :/

    (#18370) KL: Ugyanez a véleményem nekem is. Semmit nem tudsz ellene tenni. És marhára elegem van abból, hogy van 8 halálom abból legalább 4 CG. Ha valaki annyira szánalmas, hogy csak a Mortar-M60-CG és egyéb kifinomult szopatási módszerekkel tud játszani, az miért nem megy Call of Duty-val játszani? A falbontás ugyan ez a téma. Egyre többen módszeresen rombolják az épületeket, hogy a romjaik közt el tudjanak bújni, mivel csak akkor tudod meg, hogy ott van, mikor lelőtt. Az is hatalmas taktika!

    (#18372) Źşë': És mi lenne, ha nem lőne AT-val emberre? Ja persze! Értem már, neki ehhez joga van, mivel benne van a játékban és hát ő azt megvette. Ugyan már. Miért engineer-rel jön, ha tudja, hogy nem close-combat kell harcolni, ahol jó az SMG?

    (#18375) BalaNce87: A 0 hps emberke, aki megölt az ugyanaz, mint a késelés közben tapasztalható paranormális jelenségek. Ha a DICE-on múlik, az életben nem lesz megcsinálva.

    János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

Új hozzászólás Aktív témák