Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    Engedjetek meg egy nem túl fényes hangvételű idézetet:

    "(...)ez a jatek b**dmeg hihetetlen. f*szert vonzza az idos korosztalyt, gondolok itt a mar jol megoregedett f*szkalapokra, akik mas vilagban nottek fel es ra akarjak eroltetni a szerencsetlen, ma mar rohejes szabalyaikat a jo jatekosokra egy olyan virtualis vilagban, ami nem nekik keszult. szerencsetlen szanalom a legtobb ember..."

    A neten kutakodva bárki számára elérhetők különféle felmérések a játékosok életkorára vonatkozóan, és azokból jobbára az derül ki, hogy a gamerek legnagyobb részének életkora 25-40 év között van.
    A Bad Company 2 és a fenti idézet kapcsolatánál maradva, szerintem a fejlesztők nem kimondottan tizenéves, ugra-bugra "kodozó" vérpistikéknek szánták ezt az alkotást.

    - Közületek vajon hányan érzik úgy, hogy nem nekik való világ (VV3 :D ) a BC2 multis csatározás?
    - Egyáltalán mi vonz benneteket ebben a játékban?
    - Valóban nincs szükség rendszabályozásra, mert a fiatal és "jó játékos" egyének kellő önfegyelemmel és kultúráltsággal, egymás iránti tisztelettel rendelkeznek?
    - Azt szem előtt tartva, hogy "nem minden ember egyforma", játéktudásban sem, szerintetek szánalmasnak és nyomoréknak kell tartani társainkat a játékban elkövetett hibáik miatt?

    - 27 évemmel egyáltalán nem érzem úgy, hogy kilógok a sorból, és nem kéne a szervereken foglalnom a helyet.
    - Szerintem eddig ez a legvalósághűbb háborús játékélménnyel gazdagító alkotás. Teljes beleéést ad az online harctéren folyó eseményekbe. Single része is filmszerű élményt nyújt.
    - Mindenképpen szükséges terelgetni a népet, még ha nem is lehet mindenki elvárásainak megfelelni.
    - Mindenki hibázik ebben a jórészt csapatmunkára építő játékban. Én is hibázok. A pumpa sokszor felmegy az emberben, de kell, hogy legyen önkontroll az indulatok kezelésére. Vitte már sokszor heli pilóta a halálba az egész legénységet, köztük engem is, mentünk tankkal egyesenesen bele a páncéltörőbe, könyörögtem már lőszerért az assault-tól sikertelenül, írtotta a csapatunkat felkészült német klán, de miért álljak neki ezekért lámázni, szidalmazni? Nyugodtság, egészségesebb lélek, hosszabb élet, nemde? :)

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák