Új hozzászólás Aktív témák

  • gabor7th

    addikt

    Kérdeznék valamit... Van story is a játékhoz és tegnap elég sokat olvastam róla... ott van az EA honlapján...

    Lényegében igazából három fél van. Egy oroszok, kettő, USA és... a menekültek. A menekültek vezére a storyban ki akarja robbantani a következő világháborút, amiben az USA és az oroszok megsemmisítik egymást és egy teljesen új világot akar építeni a romokon.

    Ja probáltam azt a Player Cardon levő QR kódot "honosítani", de kiderült, hogy az csak egy jelképe annak, hogy mi is a menekültekhez tartozunk... komolyan, nem lehet megváltoztatni, azt jelképezi, hogy nem tartozunk egyik országhoz se... ahogy egyik specialista se.

    Az oroszok és az amerikaik a lezuhanó driveokat akarják megszerezni, az oroszok látni akarnak valamilyen amerikai titkot.

    A történet szerint 2040-ben valamiért egy csomó műhold lezuhant és ezek az új műholdak nem érhetők el távolról, mert félnek, hogy újra meghackelik és lezuhannak, ezért kell őket begyűjteni...

    Na mindegy... a lényeg, ha van rajtam kívül a millióból itt aki elolvasta a story-t teljesen végig... A kérdésem az lenne, hogy a storyban levő drive-on mi van rajta, ami miatt kitörhet a világháború? Azt tudom, hogy az oroszok akarnak megszerezni amerikai titkot, de mi volt az?

    A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák