Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Nah Jack is Zavodot lát benne. XD
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Sz. Géza
aktív tag
Vajon a Centurion automata lesz?
-
Topikgazda
Szerintem se lesz automata... és ahogy láttam a videóban valaki épp heggesztette, szóval javítható/újraépíthető lesz úgynézki.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
R3laX
addikt
Pipa , de szerintem marad, megszerettem. Kis help hozzá: [link]
Eddig ez volt a legjobb kör vele Orbital-on, bár volt benne mákos Condor robbantás SPH-val .
[ Szerkesztve ]
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz CptAdamica #16405 üzenetére
-
IntelKiller7
veterán
válasz CptAdamica #16409 üzenetére
Ezek mukodnek.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz IntelKiller7 #16408 üzenetére
Nem lehet odasétálni.
All-out Superiority-ben nincs infantry. -
CptAdamica
veterán
Zaluzhnyi wrote "It's time to get back what's ours"
A DICE alapos inspirációt szerezhet ebből a háborúból. (Sajnos)Megyen!
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #16413 üzenetére
Most miért mondod, "MO" is bőven jól jár . [link]
-
AsakuraDave
őstag
Steamen 15eurót megér a játék? Nekem nagy csalódás volt, nem tudom azóta mennyit javult illetve sok a paywall mögé rejtett mondjuk elérhető fegyver stb?
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
CptAdamica
veterán
válasz AsakuraDave #16415 üzenetére
15 eurót megér, minden új fegyver és map elérhető mindenkinek, csak skinekért kell fizetni, abból is vannak ingyenesek.
Megyen!
-
bul07
nagyúr
válasz AsakuraDave #16415 üzenetére
Ha járműves vagy és nem szoktál conquest játszani akkor felesleges megvenni, mert nem lesz jármű
Mert valamennyi jármű van a conquest módba de annyi
De ott is ha közelébe mész a gyalogosoknak akkor se perc alatt kiszedik alólad így járművel menni közelébe sincs az előző részek élvezeti szintjéhez(Portal részt én nem tekintem az új részhez tartozónak)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Sz. Géza #16418 üzenetére
Hát én 10-ből 8x nem együttműködő csapatársakat fogok ki, és még gyengén fogalmaztam
Mikkor rendszeres hogy a csapatszállító heli/repülő
-Pilótája csak úgy kiugrik mert ő csak egy kempingező helyre akart feljutni, és vagy sikerül bepattanni helyére vagy nem, főleg ha nem is veszem észre időbe
-Én vagyok a pilóta beül a fő löveghez és nem lő egyet se, de tényleg ott ül és semmi, a végén már roadkill-el próbálkozok mindegy mindegy alapon
-Én vagyok a pilóta berepülök erre mindenki kiugrik de mindenki, még a fő fegyver mögül isTank
Ha nem feladat az égvilágon senki nem javítja, de még géppuskásnak se ül be senki
Max azért ül be hogy közelebb ki tudjon pattanniAztán ott van az ezeregy jármű elhárító fegyver
Most kicsit jobb hogy kasztok vannak így nem mindenkinél van rakéta, de így is jellemző hogy egyszerre 2-3-4 sőt volt olyan pillanat hogy 5db irányítható rakéta tartott felém, ha meg feladat is társul mellé akkor meg pláneKét játékos el tud kergetni egy tankot akár több száz méter távolságról is.
De ha én vadászok rá akkor egyedül, mert én nem vagyok rest és megölöm magamat hogy egyből újra legyen két rakétám, és már küldöm is rá, se perc alatt visszavonulPersze ha nem egybites a másik csapat, ha kicsit is tudnak játszani
Mert simán előfordul egy egy körben hogy 32db játékos közül csak én lődözöm a tankot rakétával senki más, ő meg vígan ellövöldözItt nem a tank vezetőjén műlik hogy mennyi ideig tankozik, hanem a másik csapat játékosain mert ha megvan az akarat bennük akkor csinálhat bármit a tankot vezető kilövik alóla
BF5 jobb volt ebből a szempontból ott ha tudott a járműves akkor piszok nehéz dolga volt a gyalogosnak, de itt
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Mentem egy kör conquest módba
De most komoly hogy ennyivel a megjelenés után még nem tudták javítani a repülőnek a repülését
Teleportál és kockában fordul
Páncélos AA voltam hát azt se tudtam hol van a levegőbe, olyan szaggatottan repült a levegőbeUgye nekem ez új élmény, mert Breakthrough szoktam játszani és azt már rég megcsonkították, kivették a repülőket és a heliket így ott nem érzékelem
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
-
IntelKiller7
veterán
válasz CptAdamica #16423 üzenetére
Hmm. Kivancsi leszek az uj reszre.
-
CptAdamica
veterán
válasz IntelKiller7 #16424 üzenetére
Remélem a stadion rész legalább megmarad.
Ebben most csak úgy belefutottam, elég szarul öregedett ez a tweet.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
bul07
nagyúr
válasz Lendova #16426 üzenetére
Telekom optika a tré internet, ennél momdjál jobbat, ja igen költezzek be a BIX-be
De minden más rendesen mozgott, csapatszállító és az összes heli is.
Csak a repülő ment darabosan, szögletessen fordult.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz IntelKiller7 #16428 üzenetére
De nem egy ember vezette, mert három különböző játékos lőttem ki a repülölőből
És mindhárman darabosan repültek, de csak a repülők a többi fajta légijármű nem[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Battlefield 2042 | Season 5 Development Update – New Map, Weapons and Battle Pass
Kedden megkapjuk a videót, ami már lényegében kiszivárgott.Amúgy én értem, hogy a Kev meg a Straatford nagyon keményen dolgoznak, de lassan nyöghetnének valamit, hogy ennyi volt a támogatás, vagy lesz még, nem tudom, hogy miért akkora titok.
Megyen!
-
lofagi
addikt
válasz CptAdamica #16431 üzenetére
Mert amíg nem mondják,hogy vége, addig az emberekben ott marad a remény, hogy lesz. A játékos tábor még drasztikusan fog majd csökkeni valószínűleg.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
ƵøŁĭ
veterán
6 szezon lesz összesen? Vagy ez az utolsó? Újról nem hallani semmit és gondolom nem olyan rohadékok, hogy bejelentenek egy 90 dolláros játékváltozatot aztán hello.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
lofagi
addikt
Pedig de. XD
-
Gyula84
veterán
majd lesz még egy patch amiben több lesz a hiba mint volt na és akkor húzzák le a rolót
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Sz. Géza
aktív tag
Újabban a Javelin ellen már a smoke sem jó?
-
Topikgazda
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz FollowTheORI #16439 üzenetére
Nálam minden járművön a thermal van.
Bemérésnél nyomom el, utána jön a rakéta de az mindenképp becsapódik.
Ilyen korábban nem volt, ma először. -
lofagi
addikt
-
CptAdamica
veterán
válasz lofagi #16441 üzenetére
Akkor már nem tudták volna a charmokat is rárakni a vault fegyverekre? Na nem baj, majd a 7.2-ben az AR fegyverekre elhozzák, aztán a 8.1-ben az SMG-kre, a 8.2-ben meg a DMR fegyverekre. Szígyen, hogy a squad menedzsmentre még mindig várni kell, a Hourglass melyikben érkezik vajon?
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
válasz CptAdamica #16446 üzenetére
Nem baj legalább nem tévedünk el rajta
A hetvégén volt portalon ez a squid game rush 64v64 ez vmi hc féle volt? Mert gyorsan lehetett feküdniPSN:BiZzare_0 ️
-
IntelKiller7
veterán
válasz CptAdamica #16446 üzenetére
óóó, most milyen csalódott lesz mindenki.
-
@rglaaf
veterán
Konzolon az M16A3-nak 0 recoilja van pc is ugyan ez van?
PSN:BiZzare_0 ️
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest