Új hozzászólás Aktív témák

  • lofagi

    addikt

    Nekem kimondottan tetszik ez a fajta hozzáállás, hogy készítünk egy mapot így a végén. Az, hogy ezt ők már rég kitalálták,hogy mi lesz és csak megy a szavazgatás az esetleges semmire, szerintem azzal sincs akkora baj. Ezeket az eredményeket elteszik a következő BF-re, ahol esetleg megnézik majd,hogy mit is szeretünk volna.

    Viszont egy dolgot nem értek.

    Próbálják helyreállítani azt amit az elején elb#sztak. S mégis mindenki fikázza őket továbbra is. Szerintem nagyon jót tett ez a CTE-s dolog a BF-nek, a különböző extrák amiket szépen belepakolnak a játékba az pedig csak tovább mélyíti az élményt. Értem én,hogy ezt kellett volna csinálni már a legelején vagy így kiadni a játékot. Viszont az, hogy egy játékkal még 1 év után a dlc-k kiadása után is ha nem is gőzerővel, de félgőzzel biztos foglalkoznak az szép.

    S további dolgok várhatóak a BF-hez, s több, mint valószínű, hogy nem csak a Premiumosok kapják meg. Valaki mondjon már nekem egy olyan játékot, amihez folyamatosan jönnek a frissítések, kapunk új dolgokat bele, na és nem MMORPG.

    Én piros pontozom ezt a törekvést.

    Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Új hozzászólás Aktív témák