Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csa33ee
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #67650 üzenetére
Egyszer én is összefutottam egy tankkal aminek csak a két lánctalpa közlekedett meg a tornyon az érzékelő.A többi része valszeg a Mátrixban volt.
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
Rico45
őstag
Hardline totyikba már írta valaki ,hogy találkozott láthatatlan harcossal!
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
bucketb0b
őstag
Igen láttam, sőt láttam már olyat is, hogy haveromat nem láttam ugyanígy és ő nem csal Vagy ki tudja
Ettől függetlenül lehet, hogy aimozik, de akkor meg mindegy, hogy látszik vagy nem. -
zzola
titán
+ a 88-3-as stat azon a pályán...lvl7-es ként.
-
aram01
nagyúr
defivel az aav páncélján keresztül?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Enton
addikt
válasz aram01 #67657 üzenetére
Az csak simán bug. Tankon is működött egy időben.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
LLD
aktív tag
Ja tényleg bug 1.20 tól! LOL
A poén,hogy ez benne van a játékba amúgy viccesek ezek a dice os fiúk!![ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
korion
senior tag
sziasztok!
újratettem a gépem,kapott egy 250 gb Samsung 840 Evo-t a Kingstone Hyper3k 120gb helyett!
elkezdek játszani és akad,kilépek a pályáról,kersek másik pályát vagy ugyan azt és megjavul,vagy nem!(vmikor a 3.dik játéknál)
szerintetek mi a baj?
ez a CCC van fent ; 14.12 AMD Catalyst Omega Software
játéknál minden maxon! i5 2500K (4ghz),Xfx 290 ,8 gb ram
előre is köszi!
ui : hőfokok rendben!
+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
-
korion
senior tag
válasz SkyS1gn #67662 üzenetére
köszi!
erre én is gondoltam,de 2-3-4 napja van rajta a játék
pont mikor megrendeltem(bár ne tettem volna) már egy olyan emberben se lehet bízni akinek 80-90 pozitíva van!
szóval amikor megrendeltem olvastam
elvben márciusban jön a frissítés..+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nah okoskáknak üzenem hogy ez mi???? --->Hack vagy Bug?
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
TheProb
veterán
Bakker előbb olyat makkoltam, hogy azt se tudom pár mp-ig mi történt...
Nagyba töltöm fel a defi-t, szedtem volna fel a havercsótányt a parkettáról. Erre jön az animáció, hogy megkéselnek, na mondom fasza. Erre kb azonnal vége, azt hittem valaki "lelőttem rólam", de nem, látom, hogy defi killt kaptam. Mondjuk nemtom, hogy jött össze ha hátulról jött rám a gyerek, minden esetre jót szakadtam"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Itt egy másik csávó: [link] De itt már tud repülni is,nem csak láthatatlan lenni.
Még hogy nincs láthatatlanság hack...........nem a fakkomat nincs b+!™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
pohár
félisten
válasz marilllyo #67669 üzenetére
Családi üzelmek lesz az (és havercsótány, meg vágodcsótány )
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
=HG=
addikt
-
pohár
félisten
válasz TheProb #67677 üzenetére
aztán kap egy hardware ID bant, aztán leshet mind a 600 accountjával (ami büdös nagy kamu )
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #67624 üzenetére
Mindig tanulok valami újat... nem is tudtam defibbel ki lehet szedni a páncélosból a lövészt a marketen.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Olympos
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #67665 üzenetére
Hack!
- jelölő téglalapban van az ellenfél, amikor késel
- 5-ös rang, tehát Free Time regisztrált a hack miatt... -
marilllyo
veterán
Az összes ilyen LMG lőszer okádós csíter az mind lokkerre megy.
Mondjuk a 750 órám alatt ha jól rémlik csupán két csalóval találkoztam. Azok spec sniperrel voltak és a tetőn kempeltek. Egyik shanghai-on a másik meg Zavod-on. Biztos volt több is csak nem tűnt fel de akár, hogy nézem ez nem rossz arány.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
CsonkaImo
addikt
Szerk.: 4058,37Ft
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz aram01 #67685 üzenetére
Haverom is panaszkodott, szintén AMD kártya, bár konkrétat nem tudok, de mondta, hogy manapság elég gyatrán fut neki.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
iMaverick
addikt
Az Ultimate Assault-os assigment-et én is így csináltam meg... (Mármint ezt a végét: 10 Kills With Defibrillator ) Be (illetve ki) szorultunk a C zászló terméből. Ott lődöznek be a kollégák és hát óhatatlanul néha egy-egy megdőlt... Ott gugolok, mint pók a sarokban és defibrizem őket. (Persze közben folyamatosan feltöltve 100%-ra, hogy ne menjen az idő.)
Hát nem jövögetnek a kiscsávók be az ajtón, egyenesen a defib elé... Jó "játék" volt.
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Bjørgersson
félisten
140 után mindenki mint a kámfor?... Kivéve Rio, ő rendes gyerek.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
marilllyo
veterán
válasz Bjørgersson #67691 üzenetére
Hát most már kb. egy hónapja bérpilóta vagyok azoknak akik attack helikopter medálra hajtanak. kisza,g3ry.
Jah eléggé megcsappant a nép. Te is akkor kockulsz amikor én melóban vagyok...vagy fordítva. Kerülsz. Büdös vagyok.
Egyébként EMS az az ember a friendlist-emen aki, amikor én reggel leülök gép elé már nyomja...és amikor lefeküdnék aludni még nyomja.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
kisza25
félisten
én szoktam kockulni, csak 3napja rákattantam egy sorozatra azért nem vagyok
bár tegnap is voltamEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
petymeg
addikt
Üdv.
Az mitől van, hogy kb 10 percenként leesik átlag 80-ról 30-ra pár másodpercre az fps? Nem akkora baj, csak nem hiszem, hogy ez normális. AMD driver a legfrissebb, win 8.1 is új.[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Bjørgersson
félisten
Rio, kisza lesztek ma este? Kisza vettel mar mikrofont?
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
SkyS1gn
félisten
Én még ott sem vagyok, de sajnos így is kámfor... nincs időm egyszerűen játszani...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Enton
addikt
válasz petymeg #67697 üzenetére
Amd-sek mostanában elég sokan panaszkodnak ilyenre, régebbi(14.4-es vagy 13.12/13.9) driver-t a mostani helyett?
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex 3080 MFF Intel Core i5-10500U / 8GB DDR4 / 240GB SSD nagyon szép állapot TÖBB DARAB!!
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition
- Thrustmaster tx
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Thrustmaster Ferrari F1 add on
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest