Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz @rglaaf #56875 üzenetére

    Én nagyjából annyit TDM-eztem amennyi a medálhoz kellett. Nekem az a bajom vele, hogy ott mindig nagy a káosz. TDM-eken csúszik a legjobban a hitbox mert a szinte minden TDM szerver "igénytelen" no rules....bárkit bárhonnan felenged...

    Normálisan valóban nem lehet egyetlen egy no rules szerveren sem játszani mert az mindig káoszba fordul. Locker/Metro pl. abszolút játszhatatlan.

    Minden játékmódot kipróbáltam...és most már a maradék medálok is meglesznek....amire önszántamból nem mennék soha az az air superiority meg a defuse. A többi szerintem teljesen játszható, defuse-zel is csak az a baj, hogy bugos a deployban.

    Mondjuk TDM helyett jobban szeretem az SQDM-et. Izgalmasabb szerintem mivel ott csak 4-en vannak és 12-en meg ellened. Meg az a tapasztalatom, hogy amikor az egyik squadból valamelyik n00b..."na majd most én jól széttrollkodom az agyem és lec4-ezek meg leRPG-zek mindenkit"...na az a squad ott el is bukta. Szóval az ilyenek inkább kerülik az SQDM-et. Persze akkor meg ketté tudnám törni az egeret amikor olyan csapatba kerülök, hogy 3/4 az sniper....és néznek ki a fejükből.

    64-1 stat TDM-en? .. az érdekes. Ha jól van balanszolva a 2 csapat...akkor nem nagyon vannak az emberek 3+ os K/D-ben.

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák