Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
-
sensejke
aktív tag
Valaki tud valami megoldást arra, hogy belépek és pár másodperc után kifagyok? Reggel még ment, egy órára mentem el a gép elől és most ez van. Test range megy hibátlanul, javítás megvolt originben, játékpanel kikapcsolva, VGA tuninngal és nélküle is fagy, procin nincs emelés, PB-ben hozzáadtam a BF-et. Egyéb ötlet?
[ Szerkesztve ]
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Srácok,nálatok nincs olyan jelenség hogy mikor belépsz egy szerverre,és rá egy 5-10 másodpercre ha nyomsz egy TAB-ot vagy egérrel valahova akkor bevillog egy 3-4-szer a game?
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Chereiose
addikt
Valakinek nincs kedve játszani velem? Egyedül unalmas kissé TS-em is van.
origin: ChereioseHUN -
bombibmw
veterán
Szasztok!
Statot nullázni csak prémiummal lehet? -
prokxy
veterán
válasz bombibmw #50458 üzenetére
Nem, vmi fasza kis orosz csítet leszedsz és az teljesen nulláz. A premiumos nem teljesen!
#50455) Chereiose: vegyél fel és általában esténként vagyok
#50454) }{3@Đ$}{0ot: Nincs ilyen, de újabban megint az van, h elkezdődik a kör Golmudon, már majdnem a "G" pontnál vagyok (nem röhög ), és kb akkor jön meg a hang!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz SkyS1gn #50430 üzenetére
Nálam az egyik legjobb kieg volt az Aftermath a BF3-ban.
Remélem, h az új DLC-ben nem csak többszintes pályák lesznek, lesz vmi pörgős noshahr-os is.
Mert a tetőn kempelő csicskáktól már kihullik a hajam...TDM-re még talán a legjobb Dawnbreaker. (nekem)
Ott szinte sosem vagyok 4-5-6-os KD alatt és 3-nál rosszabb helyen.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Dave567
addikt
válasz devilinsid3 #50356 üzenetére
Szerintem is jól mutatnak a dobozos játékok, főleg akkor, mikor fel van szegezve egy rambó késsel a falra, és alá van írva, hogy ilyen fost még egyszer nem, ilyen nálam a BF4. Szóval jól mutat NA...
-
nagyúr
-
Garsza
veterán
Helló ki lehet már íratni BF4 nél Mantle API alatt OSD -re a videókártya adatait?
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz Snip3r_HUN #50471 üzenetére
Knife onlyn tudod mit csinálnak? Beállnak sarkokba, paracelen a lesbe, háztető sarkára stb hogy csak frontból jöhess én countereljen... láma f.szok! Persze ha lősz egyből kick, mentségükre szóljon ha admin volt kickelgették a campereket. Squadtársam is kezdte lockeren, elötte álltam, beírtam a nevét chatbe aztán elfutott
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Snip3r_HUN #50473 üzenetére
We are in the Glorious PC masterrace bro...!
-
devilinsid3
addikt
válasz Snip3r_HUN #50475 üzenetére
én pl. ilyenkor örülnék egy kicsit robotosított világnak és az agyát kéne kikapcsolni a kis kemper majmoknak
csak azt nem értem, hogy mindenki azzal jön, hogy "no rage thats just a game" és hasonló, akkor mi a telibesatírozott papírlapért kell kempelni és nem JÁTSZANI a játékkal? takarodjon és foglaljon, meghal 6x kész szarja le akkor, de menjen és JÁTSSZON ne pedig kempeljen, mert hogy abban semmi játék az is biztos../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz devilinsid3 #50476 üzenetére
Azoknak a campereknek már nem kell kikapcsolni az agyát, mivel alapból úgy "játszanak"...
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
devilinsid3
addikt
válasz Snip3r_HUN #50477 üzenetére
próbáltam burkoltan célozni a
"dögöljön meg ott ahol van"-ra/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
SipiBcs
őstag
válasz devilinsid3 #50476 üzenetére
Majd a MobileLite-el kikapcsolod... fene a szerencsédet!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
marilllyo
veterán
válasz Snip3r_HUN #50477 üzenetére
Ó... én nagyon meggyőző tudok lenni. A harmadik Suav/Ucav után már nincs kedve egyiknek sem kempelni. Főleg Zavod tető a kedvencem.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Snip3r_HUN
addikt
-
bombibmw
veterán
válasz devilinsid3 #50483 üzenetére
Mi?
Hogy ha csítelek,akkor bannolva lesz az akkontom?(#50482) Snip3r_HUN:
Nem.
Én nyíltan felvállalom majd.[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz bombibmw #50484 üzenetére
proxy szerintem azt akarta ezzel neked írni, hogy ha csalsz akkor nullázzák az accod (amit alapból kérdeztél, hogy hogy lehet nullázni teljesen)
amiből ergo következik, hogy vehetsz egy újat/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
SkyS1gn
félisten
-
bombibmw
veterán
válasz devilinsid3 #50485 üzenetére
Kb ugyanezt írtam le én is.
Nem akarom teljesen,csak a statot.(#50486) Cris99:
B+,ilyenek ölnek meg mindig halomra?"Ezt láttátok?Késelés közben lelőttek,epic."
Kempöl a siskölök.[ Szerkesztve ]
-
Miles
aktív tag
Megrendeltem a r9 280-at, utána elkenem a száját a bf4-nek, hogy menjen csak full hdban. Kisebb felbontásban kicsit oldgame grafikája van.
[ Szerkesztve ]
-
Miles
aktív tag
válasz Bjørgersson #50490 üzenetére
Én nem vagyok elájulva ace fegyóktól egyszerűen nem adja meg.
-
pohár
félisten
csak lassabb szerintem (utánanézés nélkül)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Nxn908xxx
őstag
Akkor jól sejtettem. Ezeket az mbt, aktív radar csodákat már ismerem. Hát no comment.
Nekem a legfurcsább fegyver az AEK. Mintha nem is golyókat lőne vagy nemtudom. Csak úgy fossa a lőszert.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Bjørgersson #50496 üzenetére
akkor mégsem a BF4-es megfelelője, nem?30-cal kevesebb az RPM-je az ACE-nek, sokkal kevesebbre emlékeztem (650-700)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest