Hirdetés

Aktív témák

  • madgie

    titán

    válasz zack #28238 üzenetére

    50 méter felett ki akar használni robbanótöltetes (nem gauge lőszeres) shotgunt? :U

    Egy Metro-n vagy Bazaar-on nem nagyon van 50 méteren túl semmi, ha meg mégis, fedezékbe tudsz előle bújni. Egyértelmű és látszik is, hogy nem Firestorm-on mászkálnak a népek USAS-szel, hanem a dara pályákon. Az meg, hogy a "sima" shotgun öl(het) 50 méteren túl is? Ja, meg közel is. Csak ha mellélősz, kiluggatnak, míg felhúzod, a USAS-szel meg a falon keresztül kirobbantod a csókát. No meg automata shotgun, így olyan gyorsan köpködi a lövedéket, hogy simán van időd korrigálni akkor is, ha a negyed képernyőt elfedő sebzése mellett sem találod el elsőre :P :DDD

    szerk: de fogalmazhatok másképp: jómagam és még pár ismerősöm is úgy van vele, hogy mire hazakeveredik egy fárasztó munkanap után, marhára dekoncentrált és fáradt lesz. Ilyen állapotban nehéz a precíz fejeseket osztogatni egy AK-val, ezért sokkal könnyebb egy nagy területi sebzést kivitelező shotgun-nal operálni. Ezért is vacak egyébként az accuracy-m.

    Ennek mondjuk ellentmond az, hogy a fentebb említett szerzett USAS killeken kívül egy percet nem volt a kezemben shotgun a BF3-ban ( BC2-ben viszont annál többször! :) )

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák