Hirdetés
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz ch003067 #20100 üzenetére
én kb 1 órát ha játszottam, na lehet volt 2 is, bár nem hiszem
csak a Loading, Loading, Loadingna majd holnap délután nekifekszek, csak egyszer kell bejutnom egy szeróra, onnantól nyert ügyem van, nincs Loading
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
H.Ezredes
őstag
válasz Stauffenberg #20098 üzenetére
biztos lesz rengeteg patch de őszintén melyik játék olyan amiben nincs patch ?!?!?!?!
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Viper26
nagyúr
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz H.Ezredes #20103 üzenetére
A lényeget fogtad meg! Mindegyik játékhoz kellenek a patchek... de nem mindegy, hogy kiadnak egy bétát végleges verzióként és hetekig csak a patch hegyeket töltögeted hozzá, vagy kapsz a nem kevés pénzedért egy játszható valamit amiben főként csak apró vagy nem túl jelentős hibákat kell javítani.
Látom te elég aktív vagy ebben a topikban. Oldalanként hány panaszt olvasol ami igen súlyos technikai hibáról szól?
Engem 10 perce megint kivágott az asztalra. Oké, hogy éppen lenyomtam az ESC gombot, hogy kilépjek... de a menü helyett az fogadott, hogy rögtön kikerültem az asztalra. Normális ez? Battlelogon van 14 ismerősöm és mindegyik beszámolt erről a hibáról és ebben a topikban is többektől olvastam. Akkor most csak legyintsek az egészre, mondván, hogy majd javítják az ilyeneket heteken belül? Nem ezért fizettem...
Beülsz egy nem olcsó étterembe. A harmadik kanál leves után egy hajcsomót veszel ki a szádból. Vigasztal az ha a főszakács a bocsánatodért esedezve hoz egy másik adagot? (Ja és a mentalitás érzékeltetése érdekében tegyük fel, hogy ez már a negyedik vagy ötödik eset egymás után).
Viper26:
[ Szerkesztve ]
-
banánocska
aktív tag
válasz Stauffenberg #20105 üzenetére
Nekem a tapasztalataim:
Kezdtem a Multival.
Kidobál, Laggol, játszhatatlan.
Áttértem a Coopra. Valamikor else indul ha igen vagy bug vagy kidob...
Single módban egy komplett pályát kellet ujrakezdenem mert megáltak az embereim és nem mozdultak. Nem lehetett továbbvinni. Első Bf játékom de csalódtam. Nagyszerű játék és ha játszható lenne akkor évjátéka... -
7600 GS
addikt
Na most nálam valami nem okés, mert több szerverre is rámentem, de egyiken se jut tovább a "joining server"-en túl. Szegény szeverek biztos elfáradtak és igy sztrájkolnak. Asszem most irány a single.
MOD: Na, az sem indul el.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz banánocska #20106 üzenetére
Nyugi
Pont a legrosszabb napon próbáltad ki... Ma nem tudom miért, tényleg tömve van hibákkal a cucc... gondolom egyre többen veszik meg és szerintem erre nem számított senki, hogy ilyen gyorsan több milliót eladnak... Aztán meg aki megveszi egyből multi... majd jó lesz ez -
gordonfreemN
addikt
válasz Illusion1010 #20110 üzenetére
Nna az nagyon durva.
kiváncsi leszek, hogy milyen jav. fog tartalmazni a patch.
Illetve a ma debütáló driver milyen lesz. Remélem a rendszerinditáskori üdvözlőképernyő és logitech softver fagyások megszűnnek.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Viper26
nagyúr
válasz Illusion1010 #20110 üzenetére
Orvos látott már?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
ForRedGlory
félisten
válasz gordonfreemN #20111 üzenetére
Jaja, johetne a patch, mertcma kriminalis volt a multi minosege... egyszeruen agybajt kapok. Most pl ejfel ota kb 2-3 jatekot tudtam befejezni, kifagyott, kilepett, stb... Raadasul ahogy nezem ez a gane battlelog kilepeskent szamolja es a quits nalam mar 24%...
-
banánocska
aktív tag
válasz ForRedGlory #20113 üzenetére
33%
-
ForRedGlory
félisten
válasz banánocska #20115 üzenetére
Marmint enyem? Most telrol irok, nem fogom ezert bekapcsolni a gepet... ha enyem a 33%, lemegyek hidba... Olyan mintha harombol csak ket partit jatszanek vegig... Ma ez mondjuk kb igaz is volt. Tobbszor kidobott, es teny hogy a laggos szarokrol egybol le is leptem.
-
banánocska
aktív tag
válasz ForRedGlory #20116 üzenetére
Nem, az enyém ennyi. Mért ilyen fontos ez?
-
norma87
csendes tag
válasz ForRedGlory #20113 üzenetére
mi az a quits amit kilépésenként számol, és ai nálad 24%?
Még valami, tudtok magyar Rush servert 32 est? Jó lenne normális csapatban játszani, egyszer kétszer jön össze idegen serókon.
Megjegyzés: olvasom mennyi embernek van gond a játékkal.Nálam ami előfordul a lag..főleg egy bizonyos idő eltelte után. Olyankor megyek át másik serverre...de idővel ott is előjön..kivétel 1-2.
Illetve indításkor playing előtt kapok egy olyat hogy: BF3.exe leállt. Jó, ilyenkor bezárom majd gyorsan ujrakapcsolódom és megy is.. Ha előjön betöltésnél másodjára eddig mindig működött. Játék közben még nem dobott ki. Pedig volt már h egyhuzamban toltam 4 órát is..
Gigabyte 5850 es kar. 11.10 P3 driverrel játszom.
[ Szerkesztve ]
-
Illusion1010
senior tag
-
Laraxior
titán
megint jó korai vagyok..friendlisten 0 online
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #20121 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
scope2007
addikt
már csak kettőt kell aludnom és végre nekem is meglesz
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Tompo92
senior tag
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Stauffenberg #20071 üzenetére
Ez a 3. nap h megjelent a játék!Örüljetek h viszonylag elég jól lehet vele játszani.Az első pár napban én sokkal rosszabbra számítottam.
-
pschio
őstag
hamarabb kérdeztem mint használtam volna a keresőt
[ Szerkesztve ]
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Laraxior
titán
válasz pschio #20127 üzenetére
-
Balázs9503
tag
valaki megtudja nekem mondani hogy mit jelent ez a felirat:
Flash plugin is blocked or disabled Battlelog Beta requires Flash. Please enable or unblock it.ezt írta ki a battlelog amikor beléptem a ott home multiplayer feliratok felett nem igazán jó az angoltudásom
-
vlaho
aktív tag
válasz Balázs9503 #20129 üzenetére
Bal oldalt Game Manager megnyít, ott plugin letöltése, és telepítése.
Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
Mukorka
addikt
-
polonic
félisten
válasz Stauffenberg #20099 üzenetére
Biztos van több is.
Csak ennyi akadta fent a szűrőn. -
vlaho
aktív tag
válasz Balázs9503 #20132 üzenetére
Nem fut a plugin, valami blokkolja, engedélyezni kell. Ezt írja.
Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
polonic
félisten
válasz Balázs9503 #20129 üzenetére
A flash plugin blockolva van agy le van tiltva, a battlelognak kell a flash. Engedélyezd vagy oldd fel a blokkolást.
-
cellpeti
nagyúr
-
medvezsolt
senior tag
leírnék egy két észrevételt, nem tudom volt-e már.
Szerintem egy szerveren 64 fővel, csak az Op Firestormot,a Caspiant, a Kraig Islandot és a Canals-t raknám be. A többi mapra tökéletes a 32. Ezeken 64 fővel egetrengető fejetlenség uralkodik. A Nagy mapokon 64nél kisebb fővel meg pangás van...
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
Gyufaaa
veterán
válasz medvezsolt #20141 üzenetére
Ne is mond. Ha Caspian-on nem jutsz verdához véged... Mire átfutok a célhoz, valami csipás tuti kiszed egy szikláról.
-
Danndi
tag
tudták már valami trükköt a co-op indításához, mindig csak meg tudjuk hívni egymást, de a másik már nem kapja meg a meghívást, vagy ha meg is kapja, elfogadja, de nem indul el a játék
jah, chrome-ot használok, ha ez számít... -
Tommi000001
aktív tag
Ahoj
Csak egy észrevétel.
Másnál is remeg a kép?
Pl.lalazásnál ,sétánál és futásnál.....majdnem mindig....
A jelenség nem olyan ,mint mikor egy VGA nem bírja .
Inkább mintha bug lenne????Ötlet???
"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."
-
ch003067
addikt
válasz Tommi000001 #20146 üzenetére
Azért remeg, mert nyomod a W -t és a A / D is.
-
Tommi000001
aktív tag
Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest