Új hozzászólás Aktív témák

  • GameOver

    aktív tag

    válasz keszegduda #2311 üzenetére

    Így van: a bunnyhopping egyszerűen azt jelenti, hogy ugrálgatsz össze -vissza. A dolphin (vagy dolphin dive/diving) pedig egyes források szerint a következő kombót jelenti: futsz, felugrasz, lefekszel, leguggolsz, aztán kezded elölről az egészet. Más források szerint már az is idetartozik, ha szimplán felugrasz és lefekszel(bizonyára láttál már ilyet: ezt a két gombot gyorsan egymás után lenyomva, olyan mintha a levegőben hasalnál).

    Szerény véleményem szerint mindkettő teljesen legális mozdulatsor, egyúttal nagyon jó és hasznos figura gyalogos harcban, mert így nehezebben találnak el, A lényege nagyjából ennyi, egyszerűen egy önvédelmi figura, amiből remekül lehet támadni. Mindenki, aki e mozdulatsorok alkalmazásába beleköt, lényegében azt teszi szóvá, hogy miért nem állsz egy helyben, hogy ő könnyebben el tudjon találni. És bárki, aki ezért kickel valakit, egy kis pöcs (nincs rá jobb szó), és baromira elhibázott döntés volt neki admin jogot adni.

    A LOL pedig a ''laughing out loud'' angol kifejezés rövidítése, ami nagyjából annyit tesz, hogy ''hangosan nevet''. Akkor használják/ írják be a chat-be, ha valami vicces dolog történt, ami megnevettetette a ''lolozót''. Szabad fordításban kb.: Besz@rok a röhögéstől! ;)

Új hozzászólás Aktív témák