Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz1978
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #22203 üzenetére
Ezt valahogy így képzeltem el én is mert már a Battlefield Bad Company2 is nagyon ezen az úton halad sajnos! Nem úgy mint a régi szép időkben!
[ Szerkesztve ]
Atesz1978 felhasználónak 28 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
fornettisuti
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #22203 üzenetére
tele van nyomorékkal(teamkiller,hülye...stb) +csalókkal, ahogy kezdetek óta a bf3
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
batai15
félisten
Mondom hogy nem bírha a gépem.. 2 giga ram, "szaros" amd x2 3800+ hd 5450 1giga..
-
GameOver
aktív tag
Azért ne temessük még a BF2-t! Tény, hogy sok régi kedvelt szerver sajnos már nem üzemel, de lehet még jókat játszani. Főleg késő délutánra/estére telnek meg a szerók. A DIESEL és a One Option Gaming szervereket tudom például javasolni. Jó kis csaták szoktak lenni rajtuk. Csalót pedig nem is tudom, mikor láttam utoljára. Nagyszerű játék a BF2, szvsz a legjobb, amit vehetsz, ami egy ilyen gépen még elfut.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz fornettisuti #22205 üzenetére
Csalók már inkább a BF3-ban boldogítják az embereket! xD
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
fornettisuti
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #22208 üzenetére
ez mondtam én is, bf3 van tele csalókkal
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Atesz1978
senior tag
válasz fornettisuti #22209 üzenetére
Sajnos én is belefutottam már szám szerint kettőbe akik tuti csalók!
Atesz1978 felhasználónak 28 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
fornettisuti
veterán
válasz Atesz1978 #22210 üzenetére
én ezért hagytam abba, elrontják a játékélményt, fölösleges idegeskedés van miattuk csak. az lenne az igazi, ha álllandó autoadmin lenne a szervereken vagy bérelni szervert és banolni a csalokat...
bc2-vel játszok bejáratott hardcore szervereken, ahonnan gyorsan kirugdalják a csalot és jol müködik, nincs is panasz .
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz fornettisuti #22211 üzenetére
Akkor még meg éri meg venni? annyira idegesítő a cod hogy ugymond semmi realistás nincs benne a bfhez képest. Ugrálnak össze vissza meg ilyenek ...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz batai15 #22212 üzenetére
BF3!!!!!
Ne a BF2-t!!!
10.900.- a Prémium Edition---->ez a legolcsóbb Itt kapsz mindent,játékban cuccokat,dog tag,és az összes DLC-t!!!!COD====Unreal Tournament játék az egész!!!
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
fornettisuti
veterán
válasz batai15 #22212 üzenetére
relativ én 1 éve vettem 2000-ért value csomagot tescoban, igy már meg van a battlefield egész széria eredetiben. nekem megérte. bf3 bughalmaz tele csalokkal, teamkillerrel. bad company 3-at várom.
-
DIE-zL
csendes tag
Üdv emberek!
Látom népszerű játék ez a BF2 - ami remélem meg is teszi a hatását kérdésem láttán. Jómagam is régóta játszom, élvezhető és mondhatni leköti az ember figyelmét. De elég korlátozott lehetőségekkel, mivel a multi gamet nem igen tolom, jobban mondva nem is tolom, mert -vallom be- nem tudok rájönni mi az oka annak, hogy folyamatosan kidob valamelyik szerver. Nem is nagyon vágom, hogy ideális szervereknél mit kell figyelembe venni.
Viszont eltudok szórakozni a magával a SingelPlayer-rel is, csak hát azért az ember kíváncsi egy komolyabb, reálisabb részére.
A kérdésem/kérésem elég széleskörű választ igényelne, egy BF2 gurutól, aki eltudja nekem magyarázni a lehetséges problémák forrását, a figyelem elé helyezendő tényeket.
-GameSpyArcade feltétlenül szükséges a BF2 multi működéséhez? Mert ugye a játékkal eleve le kell tölteni a BF2 online-t, nem elég csak a PC-s változatot.
-Ha az online parancsfájlt nyitjuk meg a játék indításakor, akkor elfog ugye nekünk indulni a játék, és lehetőségünk lesz belépni online fiókunkba, ahonnan aztán tudunk válogatni a szerverek között.Szerverek.
Az a baj hogy gondolom a kidobásomnak több oka is lehet. Ami nekem igencsak rossz, mivel nem vagyok az a zseni, aki rátud egykönnyen jönni a problémára, különösképpen ha zöldfülű is. Ezért is van szükségem tapasztalt játékos(ok) segítségére...itt.
Az internetem meglehetősen a gyorsabb elérést biztosítja, nem hinném hogy azzal van a gond.
Videokártyám: ATI Radeon 9600 (RV350)
CPU típusa: Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)
(... de különben meg ha valamilyen adat kell még, akkor mondom, csak legyen akit érdekel)Tehát a problémám a BF2 multi részére koncentrálódik. Minden ami evvel kapcsolatos információ, tudnivaló az jöhet. Valamint olvastam már, hogy multin vannak valami "sping"-ek is amik meghatároznak valamit... de gondolom számos ilyen dolog van még, amit figyelem elé kell helyezni.
Annak örülnék ha végre tudnák bökkenőmentesen online játszani, csalómentes szerveren. Velem jó pilótát szerezne a csapat-[]-------- Zöldfülű
-
DIE-zL
csendes tag
Hát nem. Copyzott CD-ről működik.
-[]-------- Zöldfülű
-
Skalci
tag
Sziasztok!
Nemrég feltettem úra a BF2-t kicsit nosztalgiázni, de olyan probléma állt elő, hogy 10-15 perc játék után egyszerűen kidob asztalra, a játék pedig bezáródik. Mástól is hallottam ilyen gondot, de megoldást azt már nem nagyon. A game eredeti, nem patchelt, nem crackelt.
-
fornettisuti
veterán
1:
most ujrarakta ma windowst 8 rol visszaálltam 7 ultimatere. ezzel mennyire kompatibilis a játék tapasztalatok alapján?2:
kell-e inditoexere xp kompatibilátási módot állitani? esetleg tippek vannak-e javaslatok futtatással kapcsolatban amit érdemes betartani?3:
szerverkereső xfire jó-e vagy csak a beépitettel működik a dolog?
még egy fontos dolog, most csak a sima alap bf2-t raktam fel, a modern kiegészitőket nem tettem fel.4:
szerverkeresésnél lehet-e látni melyik szerveren megy a alap bf2 és melyik szerveren van modern cucc?5:
továbbá, project realityt szeretném kiprobálni, tudtok ponstos lépésről-lépesre leirást mutatni nekem annak telepitéséről?köszi!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz fornettisuti #22221 üzenetére
1. Windows 7 alatt semmi gond
2. Nem kell XP-re állítani
3. Nem nagyon szenvednék Xfire szerverkeresővel,inkább a BF2-ben ott a szerverkereső.
4. Ezt nem nagyon értem,lehet amire gondolok azt a SF,AF,EF módok,itt igen,lehet látni,de mivel 1.5 patch van,ami tartalmazza az AF, EF-et ott nem kell megkülönböztető,csak a Special Force-nál van zölddel jelölve
5. Már régen Project Reality-tem,de elég ha követed a telepítő parancsait™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
fornettisuti
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #22222 üzenetére
köszi!
-
fornettisuti
veterán
Project Reality ugyben van aki ,azzal jatszik, jatszott? Magyar szerver illetve magyar tarsasag erdekelne elsosorban, ha van ilyen esetleg, illetve elerhetosguk pl weboldal, forum, ahol ezzel foglalkoznak. Orulnek egy kis segitsegnek :-)
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz fornettisuti #22224 üzenetére
Teamspeak 3 szerver van ha érdekel.
HUN TS-en játszanak sokan PR-elszerver IP: utp.hu
HPRC (Hungarian Project Reality Community) aki játszik PR-el.
Kérdezd meg az adminjukat.™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Livius
őstag
Battlefield 2 Patchekhez magyar letöltő linkek, kb fullosan kéne jönni innen mindenkinek! Az 1 HSZ-ben valamelyik már halott link is ezek közűl.
BF2_Patch_1.41.exe - 1.41 Patch
BF2_Patch_1.50.exe - 1.5 Patch
RendDX9.zip - BF2 1.5 Alt+Tab hotfix (ha ablakot szeretnénk váltani játék közben)
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
aram01
nagyúr
sziasztok
mennem még Battlefield 2 szerverek?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
fornettisuti
veterán
-
aram01
nagyúr
válasz fornettisuti #22239 üzenetére
én csak most kezdem,de szeretném egyelőre most szedem a játékot(a serialom origi) itt is van barátlista? x-en vannak szerók?
az ea-s jelszavan ami a bc2-höz van az oké lehet ide is?
bocs a sok kérdésért[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
hunboy1974
tag
Sziasztok!
A battlefield bad company2 vietnam kiegnek,van külön topic vagy itt is lehet kérdezni?
AFFA
-
general
addikt
válasz aram01 #22243 üzenetére
eressz rá egy Punkbuster update-t is! pbsetup letölt, elindít, viszonylag egyszerű a dolog. a patch-eknél pedig ne feledd hogy először 1.41, utána rá az 1.5. különben nem talál semmilyen szervert.
aztán a szerverek keresésénél a filterknél nézd meg, mit pipálsz ki és be! -
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Még csak most találtam ezt a topcot. Örömmel olvasom, hogy rajtam kívül (+asszonyom) is tolják a Bf2-t.
Kérdésem az lenne, hogy melyik szerveren szoktatok fenn lenni és mikor? Jó lenne már főldiekkel játszani, mert sajnos elég kevés magyarral találkozom! Nekem van három eredeti fúlos deluxe játék, mi imádjuk! Már csak új gépek kellenének és mehetne a Bf3, de az nem most lesz!
Bf2 nevem: sepsi0
Üdv minden fannak! -
fornettisuti
veterán
én is már csak a bad company 2 -vel játszok leginkább inkább
-
aktív tag
Megvettem én is a játékot. Valamikor nagyon szerettem volna ezt a progit, de nem volt rá keret (vagy inkább a játék futtatásához megfelelő gépre) de most magamévá tettem Mindig csodálkozom hogy milyen jó az egyszemélyes játékmód is. Én még nem is láttam ilyen jó AI-t ilyen játékban.
OEM = alaplap dobozát kidobták, hátlapját elhányták..
-
hunboy1974
tag
Sziasztok!
tudja valaki hogy lehet játszani a vietnam kiegészitövel?
AFFA
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs