Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
válasz HUNter_Tom #33950 üzenetére
Igen! Az. Addig no play, amíg ez nem ok, esetleg akinek van, az most CTE-re felmehet. Elég jók az új mapok, más megközelítés nagyon, főleg a Heligoland Bight.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
bul07
nagyúr
Csak szokásos BF1 minőség
Nálam is minden nulla a és a kapott láda se jelent meg
Jó lesz ha +10.000 scrap oda leszJöhetne már a következő bf hogy elfelejtésem ezt a borzadályt
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Várom mert időbe hozzánk közelebb lesz és nem tudják azzal védeni magukat hogy de hát a elsőbe nem volt sok páncélos
Ez Battlefield sose volt szerintem ennyire kevés páncélos a pályákon, és nagyon sokon egy van vagy egy se, és nem ám TDM módba
Röhej
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
G33Z@
tag
Ezer sebből vérzik már ez az egész...
Alig várom a Tarkovot, mégha játékmenetben köze sincs a kettőnek egymáshoz.
2018-ban egyre szarabb teljesítmény mellett, elpárolgó adatbázisok árnyékában, windowsos és driveres gyötrelmek súlya alatt, az egyre dráguló hardverek kíméletlen nyomása mellett felhőtlen játékélmény létezhet? -
blaca83
őstag
Még mindig alig van szerver, mi a tök van már megint?
A most elért BP-okat később megadja majd vaagy ilyenkor ez is "kuka" és a most játszott stat is?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Zso Ro
senior tag
Mivel még minden nullázva nálam,gondoltam benézek majd 2 év után a Black Ops-ba.Bár netettem volna.Azt hiszem maradok a BF1-nél.
-
Pro!Petya
addikt
Kiprobáltam most ezt a Reshade progit ha már feljebb sweetfx volt a téma, és nagyon adja eddig, le szedtem hozzá 4-5 preset-et azok közül a Real Life 2.4 -es szépnek néz ki!!
-
muszurkefal
aktív tag
Én speciel ki nem állhatom a tankokat
Ez a szint most kb. elfogadható, de még így is sokan csinálják azt, hogy beállnak egy-egy helyre kempelni harcjárművekkel.
Vagy szimplán teljesen fogalmatlan a járművezető.
A másik véglet meg amikor végigdarálják egy tankkal az egész pályát, mert a csapatomban egy ember hajlandó assaulttal menni, hogy kiszedje a rohadt tankot. Én.Mindig is jobban szerettem a gyalogos harcot. Nem hiányzik, hogy még több fémdög lihegjen a nyakamban
-
Pro!Petya
addikt
válasz Rico45 #33972 üzenetére
Persze, .txt -be vagy .ini-be?
De amúgy itt a link ez az összes! : BF1 presets
-
voodoo98
addikt
válasz Pro!Petya #33969 üzenetére
Reshade nem keverendő össze a Sweetfx-el teljesen. Kb. részhalmazként lehet felfogni.
Itt is olvasható a táblázat utolsó sorában, hogy mi a shader. Vagy Reshade vagy sweetfx.
A sweetfx-nél "nincs" Shift-F2, ki-be kapcsolni tudod csak (Scroll lock), illetve cserélni is tudod a preset-et, úgy, hogy kicseréled a SweetFX_Settings.txt-t a kívántra, az enyémben beégetve van így azzal telepíti.
Elvileg real-time tudod cserélni a SweetFX_Settings.txt-t, de erre most nem emlékszem.(#33977) Rico45
Ehhez neked le kell szedni a mostani verziót és reshade-t felrakni, már van talán 3.0 is.
Az se baj, ha Ingame origin-t is kikapcsoljátok.(#33975) propetya85
Igen! Azok elég jó sample képek!
★ BATTLEFIELD 1 REAL LIFE MODE v2.4 ★[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Pro!Petya
addikt
válasz voodoo98 #33976 üzenetére
Igen van Reshade 3.1.1 a legújabb, az van nálam is fent.
Nah igen megláttam azokat a sample képeket és ment is fel egyből mode!!Rico45
Küldöm az .ini-t. Ezt csak a game mappájába ahova (telepítve van a reshade is) oda bemásolod.
Game alatt meg shift + F2 és felugró ablak Home opcio alatt kiválasztod.
Scroll lock-al meg ki be kapcsolod (igazából hotkey-nek azt adsz meg ami szimpatikus) -
Ármester
Hali!
Srácok, játék nmásnak sem indul?
Rányomok, hogy play, úgy tesz, mintha elkezdené tölteni, majd visszadob Originbe.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
őstag
-
Pro!Petya
addikt
válasz Dtomka #33978 üzenetére
Hááát jóó Ti akartátok , Paint powaa!!
Hangsúlyozom hogy ÍGY nem üt akkorát mintha csuszkával lehetne fedni a képek között!! (Amugy látványos a különbség!!)Szerintem nem kell mondani melyik kép melyik
(ez így nem okés ... visszanézve nem adja át!! főleg hogy 50%-ra le is van kicsinyítve fckk )
[ Szerkesztve ]
-
Rico45
őstag
-
őstag
válasz muszurkefal #33971 üzenetére
Na igen, nehéz balance-olni a tankot. Játékmechanika szempontjából az egy olyan játékos, ami lassabban mozog, nagyobbat lő, meg nem sebzi az alap gyalogos fegyver. Igazából ennek továbbgondolása az elit class. Az mondjuk sokatmondó, hogy három játékmódból is kiutálták az elite class-t azonban. A mostani tankkal az is problémás, hogy a játékosok elvárják a külső nézetet, ami még jobban erősíti ezeket a járműveket. Ugyanakkor sok tankos leginkább az egyenlőtlen harcot szereti és pálya széléről lövöldözi a gyalogosokat, akik szinte nem is tudnak visszalőni. Ebből meg feszültség lesz, mert, nehéz rávenni az embereket az ágyútöltelék szerepre. Ugyanakkor egy 24 tank + 8 repülő vs. 24 tank + 8 repülő játékmód érdekes lenne, de nem biztos, hogy népszerű is.
-
Pro!Petya
addikt
válasz BullKoxa #33986 üzenetére
Sajnálom hogy nem tudom meg mutatni normálisan , de tényleg nagy a különbség a gamen belül !!
Na látod azt én sem értem, miért nem ilyen alapból, pár ilyen image presetet rakhattak volna a settings-be nyugodtan.
Most már ha visszakapcsolok az eredetire akkor tűnik fel hogy, basszus ez nem zavart eddig?! -
Mr.Rain
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje azzal a problémával küzdök, hogyha sniperrel vagyok, akkor egyszerűen nem reagál a lövés gombra, semelyik fegyverrel. Minden pályán és játékmódban ez van. A többikkel ( assault, medic ,support) mindnél minden rendben van.
Tudnátok segíteni, mi lehet a baj?
Xbox One-on játszom.
Köszi!
"Nincs megállás"
-
Aventador91
őstag
kis off
egy háztartásban lehet több regisztráció ph-ra?
-
törölt tag
válasz Aventador91 #33990 üzenetére
Szerintem simán, ez nem egy meghívásos torrent oldal. De azé rosszalkodni nem ér.
-
törölt tag
Na, csakelmondom. Egyik másik game sem szalad olyan simán, mint ez a bf1. MOH2010 darabos, még v-sync-kel is. BF4 kaki, grafikailag is. BF3 zseniális, olyan gyors, de ott sem tetszik, ahogy megjeleníti magát. BF1 meg csúszik. Ezmeg mérvanez? Ez a legkevésbé elbszott game az ea-nek? Gépileg, optimalizálásilag?
Másik. Semmi bajom senkivel. De mér vagyok néger, ha német vagyok? Nem akarok néger lenni. A BF3-ban sem akartam néger lenni, így lettem sniper. Azóta sniper vagyok (kivéve a MOH ott nincs értelme). Itt meg ha sniper vagyok, akkor vagyok néger. A BF4-ben meg utáltam kínainak lenni. Hadováltam össze-vissza. Meg eszembe jutott mindig az sok bóvli, és belegondoltam, hogy most akkor én termelem tele a világot szarral, és közben még ki is irtom a fehérembereket? Persze nincs bajom a kínaiakkal sem, csak nem akarok az lenni. Néger meg főleg. Najó, csak panaszkodtam, úgysincs erre megoldás.
Mostanában valami szerverlaggok vannak. Lelövök valakit, aztán már régen mást csinálok, egyszercsak írja, hogy meghalt. Meg van, hogy lelövöm, de csak hiszem, mert mire lelövöm, már régen máshol van, mást csinál. Nem lövöm le. Ezsemjó.
-
BullKoxa
őstag
Kérdezni szeretném az a Videó beállításokban mi célt szolgál? gpu memory restriction
-
Balazs9011
csendes tag
-
Ármester
válasz Aventador91 #33990 üzenetére
Szerintem igen, de lehet nem árt szólni pl. Kalandornak, nehogy kitiltsanak.
Pl nyereményjátéknál tilos 2 profil egy háztartásból ha jól tudom.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
addikt
Vissza kéne csökkenteni a letehető tripmine-ok számát 1-re.
Elképesztő ,hogy a játékosok mekkora hányada nem érti ,hogy ez mire is való és hogyan kell letenni.Verdun : Védekezünk a legelső szektornál, letámasztott lmg-vel az egyik falnál lövök a domb felé. Lehasalok ,hogy újratöltsek és azt látom ,hogy mivel a scoutok odajöttek mellém a resupply-ért, ott ahol visszakapták a tripmine-t ott bizony le is tették. 4! tripmine 5 méteres körön belül. Még nekik áll feljebb amikor szétlövöm őket ,hogy nehogy egy ellenség egy mortarral mindet beindítsa.
Galicia, Verdun ilyen szempontból most nagyon rossz. Mindenkinek megnyitották az Op. Camp.-ot, sok a tapasztalatlan játékos akik pedig nagyrészt scoutolnak.
Na persze volt azért jó tapasztalat is. Szintén Verdun-on sikerült egyetlen crossbow lövéssel 8-at ölnöm. 2 magától a gránáttól halt meg, a többi pedig röviddel utána a tripmine-ok miatt...
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest