Új hozzászólás Aktív témák

  • prokxy

    veterán

    válasz bul07 #12994 üzenetére

    Húh, ezt ne is mond, voltam már a brének mindkét oldalán...ezt tuti javítják, mert simán van 6-8 embernyi különbség ilyenkor és ez kb rape kategória.

    Utóbbi időben elég durcin csökken a SPM-em, KPM pedig "nő", de ilyen 900-0.9 volt mindkettő, most 706 és 0.92, nem értettem, h miért, aztán egyik este már nézegettem a pontszámokat, h mennyit kapok, mert ugye ettől is függ. A madarazóst tolom sokat, nekem az bejön, de kör végén alig kapok vmi pontot, mondjuk egy CQ-hez képest. :D Szóval aki fejlődni akar viszonylag gyorsan, ezt a játékmódot skipelje! CQ a legjobb.

    Lara, Sniper is linkel megaszuper statokat, meg más is, oké, ügyesek, büszkék rá (mi is biztosan), h lőttek egy ilyet, sikerélmény, megértem őket, én is csináltam már 6x-0-t, jól esett, bár nem raktam be ide, viszont az Asszonynak hiába mondom, a bugyogó attól még fent marad. :DDD Pedig már a KD-mat is megmutattam neki a BF4-ben, meg hogy antiair tankom van, de hiába, meg a melltaartója sem gombolódott ki! :D Szóval mindenkinek jól esik az elismerés, nekik is, nem baj az.

    Egyébként látszik, hogy itt a BF1 nem a statpadderkedésről szól, egy zászló foglalásért jár 600 pont ha a leader bejelöli, egy enemy ölésére pedig 100-300, attól függ, a PTFO a lényeg Srácok! ;)

    Nálam a ping változó a szervereken, 35-80 körül mozog. Az, h fal mögött halok és shotiból is 2 lövés kell néha közvetlen közelről, már nem lepődöm meg. Az pedig, h 1895-ös csipával átmegy a fején a golyó 3-4x egymás után, azt inkább hagyjuk.

    Nekem eléggé hiányzik a BL (nem gondoltam anno, h ilyet fogok írni), meg a custom szerverek. Pl. a medáloknál mennyivel egyszerűbb lenne a pistol only, inf only, sniper limit 2, stb.
    De majd meglátjuk, Procon nem lesz, ezáltal pluginok sem, @kick és társai sem, hát nem tudom...
    Ettől függetlenül ma, ha minden jól megy, akkor átlépem a 100 órát, utóbbi napokban szinte csak idegbaj volt vele, de ezt betudom a hétvégének. :D

    Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

Új hozzászólás Aktív témák