Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz Mr.Csizmás #6753 üzenetére
Köszi! ... és ahogy elnézem hirtelen a külföldi olcsóbb forrásokat, nem is olyan rossz ár ez itt nekik (5.5k/.5kg) - igaz?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
fabula
őstag
Milyen keménységű TPU-t próbáltál nyomtatni? A 95A az, amit elég jól lehet nyomtatni, de még a 90A is jó. A 70-80A az már túl lágy a Bambunak, legalább is ezt írták többen több fórumon, mert könnyen begyűrődik az extruderbe.
Ja és még nagyon fontos, hogy a TPU erősen higroszkópos, nyomtatás előtt alaposan ki kell szárítani.
Nézd meg ezt a reddit bejegyzést [link], ehhez itt vanak a beállítások képei: [link] .
Olvasd el a reddit bejegyzéshez írt hozzászólásokat is, pl. a retract visszahúzási sebességre vonatkozókat, illetve hogy a volumetric speed 95A-nál megemelhető 2-ről 5-re.[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Az utóbbi pár nyomtatásomnál megfigyeltem, hogy kb mindig azonos magasságban anomáliák látszanak a print-eken. felületi hibák, függőleges falon layer shift szerű "elszúszások", kitüremkedések, stb. Van erre tippetek? Az orsókon látszólagnem nincs semmi dzsuva.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Joshi
titán
Majd még kísérletezek vele.
(#6772) Scallion még azt se tudtam hogy a külső tár használatakor az AMS-t ki kell kapcsolni. Addig bénáztam, amíg majdnem bedugult a nozzle. Szerencsére már tudom mi a menete a dolognak, most már azért jobban megy.
(#6773) Imy szerintem nagyon jól néz ki, érdemes kipróbálni néhány mintát ami tetszik az embernek.
-
Imy
veterán
Indulok markerword "pályázaton". Szeretném megkérni, akinek van rá ideje, csak töltse le a modelleket. Ha tetszik persze nyomtassd is ki.
Montessori Circle game
Montessori number game for children -
Sziasztok!
Kipróbáltam a betonlap + gumilap combót. A 60x60-as gumilapból kivágtam egy 40x40 részt, és azt számoltam, hogy bőven maradt annyi, hogy még egy réteget alárakjak.
Valaki már próbálta 2cm gumilappal? Van rá tapasztalat? -
poli27
Topikgazda
I Built a Solid-State Dehumidifier Filament Dry Box (youtube.com)
Tök jó amsbe építhető szárító Stefan cnc kitchentől
-
poli27
Topikgazda
válasz Scallion #6786 üzenetére
AZ M es szériát nézzed az nem annyira vészes, és keretbe is van, egyszerűbb a beszerelése Szerintem én beszerelek majd egyet. utálom a silca géleket cserélgetni..... Szerintem az M2j1r bőven elég egy amsbe.... 0.25M3 és 2G/day páramentesítés MIvel ha szárazon teszed be akkor megtudja tartani , én nem szárítani akarom
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
Erre is szeretnék pár letöltést, ha tetszik persze nyomtasd ki. [link]
-
poli27
Topikgazda
-
TheProb
veterán
Bevált support settingeket meg tud esetleg osztani valaki? Egyik YT vidinyóból kinéztem egy so-so jó tree support-os cfg-t, de az sem az igazi.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
Új hozzászólás Aktív témák
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest