Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz Brenor #56181 üzenetére
Pedig menni kellene neki. Nincs más ötletem, egy másik átalakítóval kellene megpróbálni.
De egyébként egy ilyen vga-hoz nem illik már a d-sub csatolós monitor. Ez olyan, mintha lenne egy ferrari-d, de csak 1 liter benzined van. Remélem érted, hogy mit akarok mondani, nem lenézésként írom.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
MK VII
veterán
válasz Brenor #56237 üzenetére
Másik gépbe nem tudod kipróbálni a kártyát? Mert lehet, hogy csak nem komálja a lapod.
Ha meg visszaküldöd gariba és kiderül, hogy semmi baja csak a Te gépeddel van a gubanc akkor még a 14 napos visszavásárlási időből is kicsúszol aztán már másikat sem tudsz kérni helyette...
Webshopon rendelted vagy bementél a boltba és onnan vetted?
Én még mindenképp előbb kipróbálnám másik gépekben is aztán, ha úgy sem jó akkor kérsz egy cserét illetve akár egy totálisan másik kártyát.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Brenor #56243 üzenetére
Miből gondolod, hogy hamar megcsinálják? Ha nem komálja a lapod a VGA-t akkor akár isteni áldásokat és varázsigéket is mondhatnak hozzá akkor sem fog működni.
De természetesen egy próbát megér.. Csak nehogy kicsússz a két hétből..
Olyan alaplapot nem nagyon kapsz 10 alatt amit érdemes megvenni.
Én a VGA cserét látom célravezetőnek.. -
MK VII
veterán
válasz Brenor #56245 üzenetére
Értem én, hogy gyorsan dolgozik a szervizes nem úgy értettem, hogy nem tudja megcsinálni, hanem, hogy van olyan mikor egy alaplap egyáltalán nem fogadja a VGA-t ( Inkompatibilitás ). Ilyenkor semmi nem segít csak lapcsere vagy másik VGA-t próbálsz bele.
Milyen VGA-ra cserélném? Hát mint már fentebb említették mondjuk a Giga helyett egy Saphire-t vagy akár egy MSI-t.. Esetleg egy GTX960 4GB Nvidia fronton.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Brenor #56254 üzenetére
De biztos, hogy szervizbe akarod vinni? Olcsóbb, ha átugrasz haverhoz és beteszed a kártyát az ő gépébe..
Amúgy valószínűleg mint már fentebb említve lett az új GCN-es kártya tehát az új AMD-s kártya nem tettszik a lapodnak.. Egy GTX960 4GB-al valószínűleg működne a lapod.[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Brenor #56257 üzenetére
30 napod van, hogy visszavidd, és kérj helyette GTX 960-at. A megrendeltet meg egyszerűen lemondod.
Szerk: Ha bontott a csomagolás, elméletileg nem él ez a lehetőség, de a 14 napon belül indokolás nélkül elállás igen.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Brenor #56264 üzenetére
Szívesen.
Nekem is Gigabyte kártyám van, kifogástalanul működik. Ez persze nem garancia arra, hogy nálad nem lesz bibi vele. Szerintem nem.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
tag
válasz Brenor #56289 üzenetére
Úgy legyen, de hidd el hogy nem véletlenül írtuk többen is. Amíg nem találkozik az ember ilyennel, lehet ezt fogja mondani hogy ilyen nincs... Valóban nem jellemző mostanában, de azt állítani hogy nincs, egyenesen bátor dolog. Ilyet sose mernék ügyfélnek állítani. Egyébként kíváncsi lennék, hol néznek utána, talán gondolatban kipróbálták?
-
HollyBoni
veterán
válasz Brenor #56289 üzenetére
Szervízekben hallottam a legnagyobb hülyeségeket eddig. Bár magát a "szervíz" szót is utálom, nem tudom mégis mit tudna "javítani" valami random kis bolt egy számítógép alkatrészen.
Elképzelni sem tudom ők mit tudnak csinálni azzal a kártyával hogy adjon képet, de kíváncsian várom a fejleményeket.No signal-t pedig ezermillió dolog okozhatja, ott kezdődik a dolog hogy kipróbálod másik gépben a kártyát. Valószínű ők is csak ennyit tudnak csinálni, és majd elkérnek érte 5 ezer forintot.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Brenor #56334 üzenetére
Az R9 380 TDP-je 190 watt, a GTX 960-é pedig 120. Szóval nem biztos, hogy a tápod nem bírta volna el a 960-ast.
Utólag már mindegy, legalább van egy erős tápod. Használd egészséggel a gépedet.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Grafirka
őstag
válasz Brenor #56666 üzenetére
Hany kepernyot hasznalsz? Ha esetleg hasznaltal dual screen (monitor+TV, stb) modban hasznalod akkor lehet ez okozza. Kulfoldi forumon olvastam egy hasonlot hogy valami miatt a monitort nem elsodleges kepernyokent erzekeli akkor elofordul ez az 5x sipolas, viszont bootol es onnan arrafele mukodik a gep. Megprobalom megkeresni a linket , hatha megtalalalom.
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
-
Grafirka
őstag
válasz Brenor #57706 üzenetére
Hasonlo jelenseget gyenge/hibas tapegysegnel lattam. Vitte a nem tul megerolteto jatekokat ( Diablo III , rayman origins, Heroes IV, stb) de amint valami izmosabb jatekot kellett futtatni, ( pl witcher III , Dragon age ) , nehany perc mulva kifagyott fekete kepernyo es a hang ment tovabb
.Igaz , ott nem a talcara lepett ki hanem ujra kellett inditani az egesz gepet. Tapegyseg csereje megoldotta azota hibatlanul mukodik. Nem allitom , hogy nalad is ez az ok de nem art rakerdezni a tapegysegek topikjaban.
-
veterán
válasz Brenor #57936 üzenetére
Próbáltad a kártyád fórumában? R9 380 topik
Megpróbálhatod amúgy a 15.7.1 drivert is.Mindkét oldalon vannak gondok a driverekkel. Épp nemrég volt, hogy Win reinstall lett a Geforce driver telepítéséből: "Amennyiben az eredeti, WHQL minősítésű meghajtó miatt a Windows nem indult el, úgy érdemes az egész operációs rendszert újratelepíteni, ami az okozott károkat helyrehozza."
solfilo
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest