Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
tudnatok javasolni egy vga karit 10-12e ft nettó körül? Pcie cstalakozas és nvidia chippes kellene. Eddig 9600gt volt 512 rammal, de sajna elfáradt. Ennél ha lehet erősebb kellene. Ha javasoltok akkor írjátok meg légyszi, hogy kb hány %al erősebb a javasolt a gt nél.
kommentek előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
dfg54
tag
Üdv Mindenkinek!
Ti melyik kártyát ajánlanátok ehhez a konfighoz?
Mezei 400 W- os táp, E 2180 2Ghz proci. Tehát egy olyan kártyát keresek amit elbír egy ilyen táp, nem eszik túl sokat (nem baj ha nem kell külön tápcsati), de a konfighoz mérten az elérhető legjobb.
Köszi a válaszokat!
https://tinyurl.com/y7wm2c9v
-
szab.tam
nagyúr
(#41651) vilmaboy
(#41653) dfg54itt jobban fognak tudni segíteni.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
HollyBoni
veterán
Nem tudom teljesen ide tartozik e, de hátha tud valaki megoldást.
AMD VGA-ról váltottam egy nV N210-re. Valamiért a fekete szín inkább szürke. Próbáltam gammát, kontrasztot állítani nV control panel-ben, de nem tudom normálisan belőni. Monitoron semmit nem állítottam, monitor egy BenQ V2220H. Mi lehet a gond, hol és mit kéne állítanom?
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Az a jelenség, hogy Diablo 3 alatt a kép megáll 2-3 mp-re, és azután/vagy a megállás nélkül, a kép kimerevedésével csontra fagy a win 8.1-em, az vajon VGA hiba?
A konfig évek óta ugyanaz, húzva nem igazán van, a vga meg egyáltalán nincs.
A VGA kb. fél éve van meg. A hibát 1-2 hete tapasztalom. Szerintem, driver frissítés előtt is már volt ez a hiba. A driver most a legújabb whql, a kártya egy Asus 660Ti dc2..
Mit tegyek? Megnyúzzam kicsit a kártyát, hátha hibázik? Mivel érdemes tesztelni?[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
knbs
senior tag
Szervusztok!
Olyan problemam van, hogy ha elinditom a gepet, nem kap a monitor jelet. Teljes feketeseg. Egy reset utan helyreall, de elofordul, hogy neha tobbszor is ujra kell inditani. Eelg random-ra jon elo a hiba es foggalmam sincs hol keressem a hibat...
A rendszer nem olyan regi es szinte csak autos szimulatort jatszom rajta szoval nem netezek semmi masra nincs hasznalva a gep.
Videokartya driver teljesen friss.kartya: Nvidia GTX570
oprendszer: win 7 64 bit
core I7@920 alapon nincs huzva semmi a gepen.Ha van valakinek otlete merre keresgeljek annak nagyon orulnek.
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
csigiricse
csendes tag
Sziasztok!
Van egy AMD A10-5800K procis gépem amiben ugye egy Radeon 7660D van.
Plusz van egy Sapphire Radeon HD6670-em.Ezeket szeretném duálba használni, de az istenért nem ajánlja fel a Catalyst,
hogy együtt használjam. Már egy napot gugliztam rá. Látja mind a két kártyát
a gép, de nem jelenik meg a menü a Catalystban, hogy engedélyezzem.Esetleg valakinek van ötlete, hogy mit kellene még csinálnom?
Valami ilyesminek kellene lennie:
http://www.nodefloating.com/wp-content/uploads/2012/07/ScreenHunter_03-Jul.-31-10.16.jpgKöszi
-
speedydb23
senior tag
válasz csigiricse #41660 üzenetére
Szia!
Alaplapi BIOS-ban kell engedélyezni a Dual Graphics opciót.
-
szab.tam
nagyúr
válasz csigiricse #41660 üzenetére
a kérdésedet a procid topikjában tedd fel.
ott sokkal előbb fogsz választ kapni.
de oda érdemes lenne kapásból megadnod az alaplapod adatait, és a catalyst verziószámát is.
(lehet, hogy az alaplapi biosban is állítani kell hozzá valamit...)***
(#41661) speedydb23
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
csigiricse
csendes tag
válasz speedydb23 #41661 üzenetére
A BIOS-ban engedélyeztem, különben nem is látná a másik kártyát.
Mondjuk az alaplap leírásában az van, hogy támogatja, de kimondottan ilyen opció nincs a BIOS-ban, hogy DUAL. Csakhogy két kártya menjen együtt..
-
speedydb23
senior tag
válasz csigiricse #41663 üzenetére
Milyen alaplapod van, melyik Catalyst van fent?
-
szab.tam
nagyúr
válasz csigiricse #41664 üzenetére
lehet, de ő is tévedhet.
itt is lehet, hogy választ adsz, de elég logikus, hogy ez azoknak a napi problémája, akiknek ugyanolyan integrált grafilás procijuk van, mint a tiéd. így a választ is jobban tudhatják.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
csigiricse
csendes tag
válasz speedydb23 #41665 üzenetére
Gigabyte GA-F2A88X-D3H
Catalyst a legújabb. 14.20.1004-140620a1-173243E
-
csigiricse
csendes tag
Probléma megoldva. Az volt a baj, amit mint laikus nem értek, hogy kisebb Mhz volt a BIOS-ban állítva a memóriának. 1600Mhz volt beállítva és amikor észrevettem, hogy ez nem jó és beállítottam a 2133Mhz-et, akkor jó lett...
-
szab.tam
nagyúr
válasz csigiricse #41668 üzenetére
-
hellboy0415
aktív tag
Hali. Lenne egy olyan kérdésem, hogy ugye én a napokban vettem egy SHAPPIRE R9 280X TOXIC kártyát és gondoltam egyet nosza újra pakoltam az op rendszert és utána jött a meglepetés. MSI AB-vel előtte szépen ment minden de utána ha fel rakom az Ab-t akkor csak 63%-ig engedi azt csak nagyon nehezen. Mit csinálhatnék, hogy jó legyen?
Samsung S20 ULTRA
-
szab.tam
nagyúr
válasz hellboy0415 #41670 üzenetére
"MSI AB-vel előtte szépen ment minden"
mármint mi? az előző vga-d?"akkor csak 63%-ig engedi azt csak nagyon nehezen."
mármint mit? a ventifordulatot?és ha igen.
ab indítása nélkül rendben van?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok! Furcsa esetről kérném a véleményeteket korábban már volt róla szó.Szerintetek mi okozza azt,hogy a nemrég megjelent Enemy Front játék esetén már a játék menüjében újraindul a gépem mintha egy pillanatra áramszünet lenne,a pár napja megjelent Sniper Elite 3 játéknál pedig hol 20 perc hol pedig 5 perc játék után ugyan így újraindul a gép (2 hete még gép bekapcsoláskor is eljátszotta ezt).A BF4,Wolfenstein,Call of Duty Ghost,Sniper Elite V2 hiba nélkül fut.Na ez mitől lehet.Amúgy GTX770 VGA-ról van szó,CTG550-es Tápegység,i5 3470 Proci és 8gb-ram,Asus p8 Z77M alaplap.Múlt héten bevittem a szervízbe a gépet azt mondta a csávó,hogy kifújatta az egész cuccot és BIOST frissített.Haza is hoztam erre az említett két játéknál ugyan úgy csinálja.Tegnap beszéltem a szervízessel,azt mondta többször is lefuttatta a 3d mark-ot és nem indult újra a gép.Amikor meghoztam a gépet én is lefuttattam az Aida 64 stabilitástesztjét 3,5 órán keresztül és semmi hibát nem dobott a gép.Most mi a francot csináljak.A szervizes srác azt mondta ő nem ér rá órákat játszani,hogy előjöjjön a hiba.
-
Becks1987011
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy 2 játéknál is elkezdett vibrálni a kép a menüben is, de volt hogy játék közben is vibrált a kép, de viszont van olyan játék ahol nem csinálja ezt a jelenséget, meghalt volna a videókártyám?(Gigabyte R9 270X OC)
válaszokat előre is köszönöm!
Üdv -
steewcv65
őstag
válasz Becks1987011 #41674 üzenetére
Az szar ügy
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
félisten
Sziasztok
Utóbbi napokban ezt csinálja a videókártyám, ami egy VTX HD7750 1Gb [link] Játék közben nem, csak és kizárólag ha a TV kártyán meccset nézek jön elő. A videó felső részén van a problémás rész, maga a TV adás az most csíkos, valamelyik kábel szétcsúszott nem tétel.
3D Mark Vantage röhögve végigfut pl.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Kicsit lama kerdes, de meg eletmben nem foglalkoztam videokartyakkal, igy nem nagyon ertek hozzajuk:
Mitol fugg, hogy milyen VGA-t lehet rakni egy gepbe? Alaplap?[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz speedydb23 #41678 üzenetére
GeForce 9600GT milyen slotal rendelkezik?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
HollyBoni
veterán
válasz hellboy0415 #41684 üzenetére
Igen NV-s lettem egy N210-el. Csak ideiglenes amíg nem lesz pénz jobbra.
-
pcgamer01
senior tag
válasz speedydb23 #41685 üzenetére
He?
Azért írtam a LoL-t mert 4-en is írtuk nekiSamsung Galaxy S10+
-
gzbotii
nagyúr
Koszonom mindenkinek a valaszt
Egy GeForce 210 (584MHz, 1GB DDR3) mennyire lenne elorelepes egy 9600GT-hoz kepest?
Vagy ketszer annyiert (mint a 210) 630 jobban megerne az arat?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz szabonagyur #41676 üzenetére
Erre valami okosság? Közben 20 perc furmark alatt sem volt ilyen hiba.. max hőfök is 69˙ (8xMSAA, 1366x768)
-
gzbotii
nagyúr
válasz hellboy0415 #41690 üzenetére
512MB, sajnos.
Mar nagyon raferne egy csere, csak meg nem tudom, mire.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
CJ4567
nagyúr
válasz gzbotii #41689 üzenetére
Elég nagy visszaesés lenne, annál még egy 7300 is jobb nem kicsit. Elég jó kártya a 9600, ilyen x10, x20, (pl. Gt430, Gt210) kártyákat kerüld nvidia oldalról, ati oldalról az x4, x5(pl. 5450, 6550)-t kerüld, mert csak rosszabbak nem kicsit, netezésre, youtube/filmnézésre, régebbi játékokra tökéletes, de komolyabb játékra nem jók.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
gzbotii
nagyúr
válasz hellboy0415 #41693 üzenetére
Ujat preferalnam, de hasznalt is szoba johet.
Most a raforditando osszeg 18.000 korul van, ebbe kellene beleferni.Akkor varok esetleges javaslatokat
-
hellboy0415
aktív tag
válasz gzbotii #41695 üzenetére
Gyorsba ezt találtam de van még jópár darab az aprón. vagy ez... vagy még talán ez.
még én is 30k vettem annó. Sajnálom is szegény kis kártyámat
[ Szerkesztve ]
Samsung S20 ULTRA
-
HollyBoni
veterán
válasz hellboy0415 #41696 üzenetére
Tyűha, mikor nekem volt 5850-em még 40-ért vettem használtan.
-
veterán
válasz hellboy0415 #41696 üzenetére
Ennyiért lehet inkább 7700-et keresnék. Jóval kevesebbet fogyaszt, teljesítményben meg nem nagyon marad el. A proci órajele amúgy is kicsit kevés ezekhez a kártyákhoz sztem.
solfilo
-
félisten
-
hellboy0415
aktív tag
válasz solfilo #41698 üzenetére
nem olyan gyenge egy Q6600 van benne graft rendesen, igaz zabál is. Igaz a HD 7700 széria kevesebbet eszik de egy haveromnak a karija egy 7770 volt és az én 5850-em bivajabb volt.
#41699) szabonagyur na jó meg a gari, de én csak gyorsan párat össze dobáltam.
[ Szerkesztve ]
Samsung S20 ULTRA
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest