Új hozzászólás Aktív témák

  • Blue meth

    senior tag

    Sziasztok! Új vagyok még itt, nem nagyon látom át a fórumot, ezért ide is beírom, amit szeretnék kérdezni. Nos.

    Régi ócskavasamat szeretném lecserélni (úgy 10 év után) egy modern, gyors, megbízható, és lehetőleg hosszútávra (jó 4-5 évre minimum) tervezett konfigurációra!
    Az alaplap vásárlással kezdtem, többen azt ajánlották, hogy minél újabb technológiát válasszak, ezért a voksomat egy Asus LGA 1150-es foglalatú alaplapra tettem le (20 ezer volt), és ebbe szeretnék egy erős procit illetve videókártyát.
    Elsősorban netezésre, filmezésre (Full HD-ban) és 1-2 játékra (akár pár újabbra, de a régebbieket fullosan akarom tolni) kellene egy olyan gép, ami évekig faszán működik, és nem kúr fel agyilag, zökkenőmentesen működik szupergyorsan! :) Sokan mondták, hogy dualcore-t már nem érdemes venni, ezért kicsit nagyobb prociban gondolkodok, egy 3,5 GHz-es i3-at néztem ki először, illetve egy 3 GHz-es i5-tel szemezgettem eddig. És ez mellé kéne (mindenképpen nVidia) egy faszántos videokártya. Mit tanácsoltok? Tehát elsősorban nem gamer pc kéne, de azért fusson rajta pár játék, ha úgy tartja kedvem! AMD-t nem szeretnék, pedig sokan ajánlják, de inkább GeForce-t szeretnék.

Új hozzászólás Aktív témák