Új hozzászólás Aktív témák

  • ravail

    senior tag

    válasz Puma K #1246 üzenetére

    Szia!
    Ha már sikeresen megtaláltad, letöltötted és telepítetted a drivert-eket, nézted a "BIOS" fül alatt, hogy a legfrissebb BIOS van e rajta? A "Driver" fül alatti driver-ekből feltelepítetted mindegyiket? Nyilván amiből több van, csak azt kell telepíteni ami a Te laptopodba van. Így a VGA, Bluetooth, TouchPad, és a Wireless LAN drivere-i közül csak egyre, arra van szükséged, ami fizikailag bele van építve a notebook-odba.
    Az "Applikation" fül alól telepíthető dolgokról sem feledkeztél meg? És, bár a végén írom, de a letöltések megkezdése előtt az operációs rendszer kiválasztása mellett a nyelvet is kiválasztottad?
    Ha mindezt megtetted, és a BIOS-ban nincs letiltva a WiFi, billentyű kombinációval sem tiltottad le, és ha van oldalt, vagy elől "fizikai" WiFi kapcsoló, és az sincs kikapcsolva akkor jónak kell lennie. Ha mégsem, akkor lehet gond a WiFi kártyával is.
    Karácson előtt, a karácsonyi akciók keretében vásárolt több PB-vel küzdöttem, de egy kis türelemmel, és odafigyeléssel mindegyik jó lett.
    Sok sikert!

Új hozzászólás Aktív témák