Új hozzászólás Aktív témák

  • MaxxDamage

    félisten

    válasz alratar #55159 üzenetére

    Tudom ajánlani a TV -t (pl. FHD LED , ha igény van rá akkor a 3D TV -it is / LED , bár szerintem a 3D TV kb. felesleges)

    Személy szerint én gépet HDMI -n keresztűl kötöttem a TV-re (gépet így használom) - minden HDMI portal rendelkező PC / Noti összekötése megoldható , HDMI kábel azért jó (1in1) , mert átviszi a képet és hangot is.
    A TV adást meg T-Home "beltéri egység / SetTopBox" (LAN) használatával HDMI csatival (IPTV Extra csomag / T-Home) , ilyen tányéros / parabolás megoldás is sok vezetékkel jár , meg azzal lehetnek problémák, ez az IPTV meg internet alapú cuccos ! ;)

    Semmi gond nincs vele , mindent külön ki / belehet kapcsolni mikor használni akarja az ember !
    2db TV-n van használva a TV adás , First az HDMI és (LAN) -al , Second meg vezeték nélküli vevő , és Beltéri / SetTopBox LAN -al rákötve TV -re ! (más internet szolgáltatónál is megoldható ez) a vez. nélküli eszközt a szolgáltatótól kértem külön (vezetékkel nem akartam szórakozni , emeleten van a 2db TV amin használva van)
    Internet az meg WiFi -s

    A LAN kábelt a SetTopBox és Internet WiFi-s Router összekötéséhez kell használni , + LAN -al megy a vez. nélküli eszköz is ! (LAN kábellel összekötve First (TV): Vez. nélküli eszköz + WiFi-s "központi" eszköz / router , a router összekötve a SetTopBox -al , az meg a TV-vel HDMI kábellel - Second (TV): ez hagyományos színes TV (HDMI nélküli) így Scart csatlakozó / kábel használatával üzemel , SetTopBox Scart -al rákötve TV-re , + SetTopBox LAN kábellel összekötve vez. nélküli eszközzel) a Vez. Nélküli eszköz lényege , hogy állandó áram szűkséges neki, így fali konnektori dugaljba kell dugni (zöld LED lámpa jelzi, hogy OK-e) és ajánlott TV-hez közeli konnektorba bedugni (mondjuk TV háta mögé / alá , stb..

    Remélem amit leírtam az érthető és nem túl "bonyolult" :DDD ;)
    (ez egy remek megoldás , szerintem!) - T-Home elég drága mint szolgáltató... pl. :U

    L

    [ Szerkesztve ]

    ◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

Új hozzászólás Aktív témák